Mrs. Sri Lanka World:

Missedronning skadet i scenekrangel

Det oppsto full forvirring da «Mrs. Sri Lanka» skulle kåres i helga.

HÅRREISENDE VENDING: Da vinneren av den største missekonkurransen på Sri Lanka skulle kåres, fikk tilskuerne mer show enn de hadde betalt for. Reporter: Jeanette N. Vik. Video: Youtube. Vis mer
Publisert

Det er trolig lite som blir sett på som like glamorøst som en missekåring. Lange, glitrende kjoler, store kroner og høye hæler er bare noen av kjennetegnene på en vellykket kåring.

Det gikk imidlertid ikke helt som planlagt da Sri Lankas største skjønnhetskåring fant sted denne helga. Der ble nemlig glamour byttet ut med hodeskader og full sceneforvirring.

Da skjønnhetsdronningen Pushpika De Silva endelig kunne krone seg med tittelen «Mrs. Sri Lanka» søndag, gikk det nemlig alt annet enn udramatisk for seg.

MISSEKÅRING: Linn Wøyen Lenes fra Ex on the beach skal representere Norge i Miss Europe Continental Vis mer

Forvirring

Ifølge BBC oppsto det nemlig full forvirring da De Silva ble utropt som vinner.

En av kåringenes tidligere vinnere, Caroline Jurie, var nemlig sterkt uenig med hvem som stakk av med seieren, og var rask med å ta krona av De Silvas hode - muligens litt for hardhendt. Hun hevdet at den ferske skjønnhetsdronningen ikke kunne få tittelen - fordi hun var skilt.

  • Se video av hendelsen øverst i saken!

Jurie refererte med dette til en av kåringenes regler, som sier at deltakere må være gift og ikke skilt.

- Det er en regel som forhindrer kvinner som allerede har vært gift å vinne, så jeg sørger for at krona får gå til andreplassen, sa Jurie til publikum.

DRAMATISK: Det oppsto full dramatikk da Pushpika de Silva ble kåret til «Mrs. Sri Lanka» søndag. Her får hun krona fjernet av tidligere missedronning Caroline Jurie. Foto: AFP / NTB
DRAMATISK: Det oppsto full dramatikk da Pushpika de Silva ble kåret til «Mrs. Sri Lanka» søndag. Her får hun krona fjernet av tidligere missedronning Caroline Jurie. Foto: AFP / NTB Vis mer

Deretter plasserte hun krona på den andre finalisten, noe som førte til at en gråtende De Silva løp av scenen. De Silva har seinere fått tittelen tilbake, etter at arrangørene kunne bekrefte at hun fremdeles er gift. Hun er imidlertid separert.

HYLLES: Missedronningen, Daniella Alvarez, hylles for en video hun publiserte på Instagram. Video: Instagram / Daniella Alvarez. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer

Hodeskader

Men dramatikken stoppet ikke der.

Ifølge BBC skriver De Silva i et innlegg på Facebook at hun ble fraktet til sykehus i etterkant av hendelsen. Der skal hun ha blitt behandlet for hodeskader, som skal ha skjedd da Jurie røsket krona av hodet hennes.

De Silva skriver også at hun vil gå til søksmål for den «urimelige og fornærmende» måten hun ble behandlet på.

Direktøren for kåringen, Chandimal Jayasinghe, forteller til BBC at krona vil bli returnert til De Silva tirsdag.

- Vi er skuffet. Det var en skam hvordan Caroline Jurie oppførte seg på scenen, og Mrs World-organisasjonen har allerede startet en etterforskning av saken, uttalte han.

Politiet er også involvert i saken, og har allerede avhørt Jurie, som er den nåværende innehaveren av «Mrs World»-tittelen.

Skjønnehtskonkurransen «Mrs Sri Lanka World» er en stor kåring i landet, og statsministerens kone var blant gjestene under seremonien.

LES OGSÅ: - Vettskremt for at legningen skal bli kjent

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer