Mrs. Sri Lanka World:

Missedronning skadet i scenekrangel

Det oppsto full forvirring da «Mrs. Sri Lanka» skulle kåres i helga.

HÅRREISENDE VENDING: Da vinneren av den største missekonkurransen på Sri Lanka skulle kåres, fikk tilskuerne mer show enn de hadde betalt for. Reporter: Jeanette N. Vik. Video: Youtube. Vis mer
Publisert

Det er trolig lite som blir sett på som like glamorøst som en missekåring. Lange, glitrende kjoler, store kroner og høye hæler er bare noen av kjennetegnene på en vellykket kåring.

Det gikk imidlertid ikke helt som planlagt da Sri Lankas største skjønnhetskåring fant sted denne helga. Der ble nemlig glamour byttet ut med hodeskader og full sceneforvirring.

Da skjønnhetsdronningen Pushpika De Silva endelig kunne krone seg med tittelen «Mrs. Sri Lanka» søndag, gikk det nemlig alt annet enn udramatisk for seg.

Forvirring

Ifølge BBC oppsto det nemlig full forvirring da De Silva ble utropt som vinner.

En av kåringenes tidligere vinnere, Caroline Jurie, var nemlig sterkt uenig med hvem som stakk av med seieren, og var rask med å ta krona av De Silvas hode - muligens litt for hardhendt. Hun hevdet at den ferske skjønnhetsdronningen ikke kunne få tittelen - fordi hun var skilt.

  • Se video av hendelsen øverst i saken!

Jurie refererte med dette til en av kåringenes regler, som sier at deltakere må være gift og ikke skilt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer