TAPTE KAMPEN MOT KREFTEN: Slik så det ut da Eva Ekvall i år 2000 vant tittelen miss Venezuela. 11 år senere er hun borte etter lang tids kamp mot sin kreftsykdom. Foto: Ap
TAPTE KAMPEN MOT KREFTEN: Slik så det ut da Eva Ekvall i år 2000 vant tittelen miss Venezuela. 11 år senere er hun borte etter lang tids kamp mot sin kreftsykdom. Foto: Ap Vis mer

Missedronning døde av brystkreft

11 år etter at hun deltok i Miss Universe måtte 28-åringen gi opp kampen mot sykdommen.

Publisert
SEHER.NO: Missedronningen Eva Ekvall - som i år 2000 ble kåret til miss Venezuela og deltok i den internasjonale miss Universe-konkurransen - døde lørdag etter lang tids kamp mot sin brystkreft på et sykehus i hjemlandet.

Ekvall ble 28 år gammel.

Ifølge BBC har Ekvalls kamp mot sykdommen fått stor oppmerksomhet i Venezuela, fordi hun har skrevet en bok, som blant annet inkluderer bilder av henne under forskjellige stadier av behandlingen.

Ekvall av bildene har sjokkert mange, fordi skjønnhetsdronninger er store kjendiser i Venezuela og plastisk kirurgi er svært populært.

- Det er absurd at brystkreft skal være tabu i et land av brystimplantater, hvor kvinner har få problemer med å vise sine opererte bryster, sa hun til BBC i mars i år.

I tillegg til modellyrket, har Ekvall også jobbet som programleder på TV og skuespiller.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Idol-Henrik står fram som homofil

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer