Mrs. Sri Lanka World:

Missedronning arrestert etter scenekrangel

Forrige helg oppsto det full forvirring på scenen. Nå er missedronningen arrestert.

HÅRREISENDE VENDING: Da vinneren av den største missekonkurransen på Sri Lanka skulle kåres, fikk tilskuerne mer show enn de har betalt for. Reporter: Jeanette N. Vik. Video: Youtube. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da skjønnhetsdronningen Pushpika De Silva endelig kunne krone seg med tittelen «Mrs. Sri Lanka» søndag, oppsto det full forvirring på scenen.

Vinneren av kåringen for 2020, Caroline Jurie, var nemlig sterkt uenig med hvem som stakk av med seieren i år, og var rask med å ta kronen av De Silvas hode - muligens litt for hardhendt. Hun hevdet at den ferske skjønnhetsdronningen ikke kunne få tittelen fordi hun var skilt.

  • Se video av hendelsen øverst i saken!

Deretter plasserte hun kronen på den andre finalisten, noe som førte til at en gråtende De Silva løp av scenen. De Silva har senere fått tittelen tilbake, etter at arrangørene kunne bekrefte at hun fremdeles er gift. Hun er imidlertid separert.

I dagene etter gikk det så langt at politiet ble involvert, og nå melder BBC at Jurie har blitt arrestert for hendelsen.

Må møte i retten

Bakgrunnen for arrestasjonen er at Jurie som nevnt røsket kronen av De Silvas hode, noe som skal ha ført til hodeskader for den ferske skjønnhetsdronningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer