TIL KINA: Miss World-finalen flyttes vekk fra Kiev. Kanskje blir den i stedet avholdt i Kina. - Det passet meg egentlig ganske dårlig, sier Frøken Norge-vinner Lene Egeli. Foto: Per Ervland
TIL KINA: Miss World-finalen flyttes vekk fra Kiev. Kanskje blir den i stedet avholdt i Kina. - Det passet meg egentlig ganske dårlig, sier Frøken Norge-vinner Lene Egeli. Foto: Per ErvlandVis mer

Miss World-trøbbel for Lene

Lene Egeli må ufrivillig skifte ut garderobeskapet etter at Miss World-finalen er flyttet.

SEHER.NO: Årets Miss World-finale skulle etter planen arrangeres i ukrainske Kiev. Nå er det derimot bestemt finalen blir flyttet - uvisst av hvilken grunn.

Det bekymrer den norske Frøken Norge-vinneren Lene Egeli (21).

- Det passet meg egentlig ganske dårlig, jeg hadde faktisk sett fram til å dra til Ukraina. Det er jo litt kjedelig, men jeg gleder meg likevel, jeg! sier Lene Egeli til Seher.no.
Hvor finalen i år skal avvikles blir først bestemt neste uke. Men ifølge Froken.no tror missegeneral Geir Hamnes at årets arrangement nok en gang går av stabelen i Kina - som har vist seg å være en av de bedre missearrangørene i moderne tid.

På kort varsel overtok Kina også ansvaret for å arrangere fjorårets finale, med stor suksess.

- Jeg hadde forberedt meg ved å lese mye om Ukraina. I tillegg hadde vi jo fått beskjed om at det kom til å være litt "norsk" vær der nede, og det er ikke til å legge skjul på at garderobeskapet er litt preget av det. Nå spekulerer man jo i om det blir Kina, og da kan det jo også se ut som om familien og kjæresten min ikke kan komme ned for å følge meg, forteller den 21 år gamle deltageren.

Ifølge Froken.no er Miss World-organisasjonen svært opptatt av at "rammen rundt konkurransen er hundre prosent ryddig og upåvirket av andre interesser".

For dem er det helt uakseptabelt at personlig vinning settes høyere enn at det gjennomføres et førtsteklasses arrangement hvor deltakernes ve og vel er det primære.

- Det er litt uklart hva som er årsaken til at det flyttes, men det går på deltakernes sikkerhet. Jeg tror det har noe med mafiaen å gjøre, men det vet jeg ikke sikkert, forteller Egeli, som likevel har store forhåpninger til årets arrangement.

- 110 land deltar, så det blir en tøff konkurranse! Men jeg skal gi alt og håper selvsagt på en god plassering. Det fortjener Norge nå.

- Hva er målsettingen?

- Topp 15 er det store målet, sier den blide 21-åringen til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no

LES OGSÅ: - Glad han ikke er sjalu

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.