AVSLØRT SOM STRIPPER: Miss USA, Rima Fakih, er avslørt som stripper. Arrangørene av Miss USA-konkurransen undersøker nå om Rima har brutt regelverket, og dermed ikke er verdig til tittelen som Miss USA.
AVSLØRT SOM STRIPPER: Miss USA, Rima Fakih, er avslørt som stripper. Arrangørene av Miss USA-konkurransen undersøker nå om Rima har brutt regelverket, og dermed ikke er verdig til tittelen som Miss USA. Vis mer

Miss USA i strippeskandale

Dette kan koste henne tittelen...

SEHER.NO:  Knapt en uke etter at hun ble hedret som USAs vakreste kvinne, ble Rima Fakih (24) avslørt som en tidligere stripper - og nå synes nok ikke amerikanerne at hun er så skjønn lenger.

Mandag ble Fakih avslørt som en tidligere stripper. Dette er åpenbart ikke et verv som sømmer seg for en Miss USA, skriver The Sun.

I 2007 deltok den muslimske skjønnheten i konkurransen «Stripper 101» på strippeklubben «Coliseum Gentlemen`s Club» i Detroit. Bildene fra denne konkurransen får nå arrangørene av Miss USA konkurransen til å undersøke om Rima har brutt regelverket, og dermed ikke er verdig til tittelen som Miss USA.

De mer konservative kreftene i organisasjonen murrer nok i rekkene.

Med tittelen Miss USA føler ansvaret om å representere Amerika på best mulig måte i Miss Universe konkurransen. Dessuten skal Rima opptre som «goodwill» ambassadør for USA det kommende året.

Miss Universe skal i teorien være et forbilde for millioner av ungjenter, og da med en plettfri fortid og uskyldig image. Men skandalene er snart like årlige som konkurransen selv. Dette er ikke første gangen at skjønnhetsdronning har brutt reglene for det som sømmer seg for en Miss USA. Både i 2008 og 2009 ble det store skandaler da upassende bilder av vinnerne ble avslørt, skriver BT.dk.

I 2006 ble Miss USA, Tara Conner, sparket fra jobben, etter å ha holdt en meget høy partyprofil. Hun ble fratatt kronen og tittelen Miss USA, kastet ut av leiligheten i New York og sendt tilbake til foreldrene i Kentucky.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: Nå kan hun miste kronen