EKSOTISK FRØKEN: Cynthia har et fornavn å leve opp til. Hun er nemlig oppkalt etter Miss Peru 1982. Foto: www.froken.no
EKSOTISK FRØKEN: Cynthia har et fornavn å leve opp til. Hun er nemlig oppkalt etter Miss Peru 1982. Foto: www.froken.noVis mer

Miss og Hollywood-babe

Hun lyder det eksotiske navnet Cynthia Rengifo, er født og oppvokst i Peru, men har bodd i Skien de siste elleve årene.

 Hollywood next?


SE BILDENE: Gruppe 2 finalistene i bikini


SEHER.NO: Cynthia Rengifo (23) har jobbet som modell siden hun var 18 år, har gjort vertinnejobber på fotball landskamper og hatt flere små roller i "Hotel Cæsar", "Kodenavn Hunter" og "Størst av alt" i følge varden.no.


Men det kanskje aller mest oppsiktsvekkende er at Cynthia har spilt inn en Hollywood-film sammen med blant annet Tom Selleck. I høst dro hun nemlig med glamourmodellen Helene Rask (26) til Arizona i USA og spilte inn familiefilmen "Rin Tin Tin and the Wolfboy".


Den mørke skjønnheten spiller en comanche indianerpike som møter hunden Rin Tin Tin og en gutt i villmarken. Rollen er riktignok veldig liten, men er likevel en stor mulighet for henne til å satse videre på film og TV.


- Jeg har alltid hatt lyst til det og har gjort det endel her hjemme, forteller hun til Varden.


23-åringen meldte seg på Frøken Norge-konkurransen etter at en venn rådet henne til å prøve lykken, og nå er hun altså klar for å sjarmere TVNorge seerne i senk, og håpe på at det holder til en finaleplass. 


- Det ville vært en stor ære å representere Norge i Miss Universe. Norge og ikke minst Telemark, sier hun.


Torsdag ser du Cynthia Rengifo duellere mot Stephanie Palomino Davadi (eksterne lenker)


Stem på din favoritt!