Miss og Hollywood-babe

Hun lyder det eksotiske navnet Cynthia Rengifo, er født og oppvokst i Peru, men har bodd i Skien de siste elleve årene.

EKSOTISK FRØKEN: Cynthia har et fornavn å leve opp til. Hun er nemlig oppkalt etter Miss Peru 1982. Foto: www.froken.no
EKSOTISK FRØKEN: Cynthia har et fornavn å leve opp til. Hun er nemlig oppkalt etter Miss Peru 1982. Foto: www.froken.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

 Hollywood next?


SE BILDENE: Gruppe 2 finalistene i bikini


SEHER.NO: Cynthia Rengifo (23) har jobbet som modell siden hun var 18 år, har gjort vertinnejobber på fotball landskamper og hatt flere små roller i "Hotel Cæsar", "Kodenavn Hunter" og "Størst av alt" i følge varden.no.


Men det kanskje aller mest oppsiktsvekkende er at Cynthia har spilt inn en Hollywood-film sammen med blant annet Tom Selleck. I høst dro hun nemlig med glamourmodellen Helene Rask (26) til Arizona i USA og spilte inn familiefilmen "Rin Tin Tin and the Wolfboy".


Den mørke skjønnheten spiller en comanche indianerpike som møter hunden Rin Tin Tin og en gutt i villmarken. Rollen er riktignok veldig liten, men er likevel en stor mulighet for henne til å satse videre på film og TV.


- Jeg har alltid hatt lyst til det og har gjort det endel her hjemme, forteller hun til Varden.


23-åringen meldte seg på Frøken Norge-konkurransen etter at en venn rådet henne til å prøve lykken, og nå er hun altså klar for å sjarmere TVNorge seerne i senk, og håpe på at det holder til en finaleplass. 


- Det ville vært en stor ære å representere Norge i Miss Universe. Norge og ikke minst Telemark, sier hun.


Torsdag ser du Cynthia Rengifo duellere mot Stephanie Palomino Davadi (eksterne lenker)


Stem på din favoritt!


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer