Scott Disick og Kourtney Kardashian:

- Misfornøyd med Kourtneys babyplaner

Ikke alle er like begeistret for en potensiell ny baby i Kardashians-klanen.

EKSER: Scott Disick er tilsynelatende ikke veldig glad på ekskjærestens vegne. Foto: Scott Roth/Invision/AP/NTB
EKSER: Scott Disick er tilsynelatende ikke veldig glad på ekskjærestens vegne. Foto: Scott Roth/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

I februar kunne en kilde avsløre overfor Entertainment Tonight at stjerneparet Kourtney Kardashian (42) og Travis Barker (46) var så forelsket at de var åpne for å utvide familien med et nytt medlem.

I traileren til realityfamiliens nye serie «The Kardashians» kan vi høre Kourtney si rett ut at hun og Travis vil ha barn sammen.

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien, «The Kardashians», har premiere på Hulu 14. april. Video: Hulu Vis mer

Misfornøyd med ny baby

Kardashian var tidligere i et forhold med Scott Disick (38), som hun deler barna Mason (12), Penelope (9), og Reign (7) med.

Nå viser det seg at Disick ikke liker at ekskjæresten potensielt kan bli gravid med en annen.

- Kourtney og Travis vil ha et barn som er deres eget. Det er veldig viktig og gøy for dem. Scott liker ikke tanken på at Kourtney og Travis skal utvide familien sin, men resten av familien er veldig støttende, forteller kilden til Entertainment Tonight.

OSCAR: Paret strålte på sin første rød løper sammen siden forlovelsen i fjor. Foto: Mike Coppola/ AFP/ NTB
OSCAR: Paret strålte på sin første rød løper sammen siden forlovelsen i fjor. Foto: Mike Coppola/ AFP/ NTB Vis mer

Blink 182-trommisen har fra før av de to barna Landon (18) Alabama (16) med ekskona Shanna Moakler (46). Moakler har tidligere uttalt seg positivt om forholdet mellom Barker og Kardashian.

- Barna mine er førsteprioritet, og det er den ene tingen som Travis og jeg faktisk er enige om. Barna og deres glede kommer først. Det eneste som betyr noe for meg som mor er at Kardashian er gode mot barna mine, har hun tidligere uttalt overfor Entertainment Tonight.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Disick skal på sin side ikke ha like mye fint å si om forholdet. Høsten 2021 ble Barker og Kardashian forlovet, noe Disick skal ha vært likegyldig til.

- Scott ville aldri i en million år gått i bryllupet med mindre noe mirakuløst skjedde. Slik det er nå er det ingen sjanse for at han dukker opp, har kilder tidligere fortalt til Hollywood Life.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

Kardashian og Disick gikk fra hverandre i 2015, etter å ha vært et par i ni år. Disick har prøvd å finne lykken med flere kvinner, men ingen av forholdene har vart særlig lenge.

Både Disick og Barker blir å se i familiens nyeste realityserie «The Kardashians», som har premiere 14. april.

LES OGSÅ: Avslører kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer