Scott Disick og Kourtney Kardashian:

- Misfornøyd med Kourtneys babyplaner

Ikke alle er like begeistret for en potensiell ny baby i Kardashians-klanen.

EKSER: Scott Disick er tilsynelatende ikke veldig glad på ekskjærestens vegne. Foto: Scott Roth/Invision/AP/NTB
EKSER: Scott Disick er tilsynelatende ikke veldig glad på ekskjærestens vegne. Foto: Scott Roth/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

I februar kunne en kilde avsløre overfor Entertainment Tonight at stjerneparet Kourtney Kardashian (42) og Travis Barker (46) var så forelsket at de var åpne for å utvide familien med et nytt medlem.

I traileren til realityfamiliens nye serie «The Kardashians» kan vi høre Kourtney si rett ut at hun og Travis vil ha barn sammen.

Misfornøyd med ny baby

Kardashian var tidligere i et forhold med Scott Disick (38), som hun deler barna Mason (12), Penelope (9), og Reign (7) med.

Nå viser det seg at Disick ikke liker at ekskjæresten potensielt kan bli gravid med en annen.

- Kourtney og Travis vil ha et barn som er deres eget. Det er veldig viktig og gøy for dem. Scott liker ikke tanken på at Kourtney og Travis skal utvide familien sin, men resten av familien er veldig støttende, forteller kilden til Entertainment Tonight.

Blink 182-trommisen har fra før av de to barna Landon (18) Alabama (16) med ekskona Shanna Moakler (46). Moakler har tidligere uttalt seg positivt om forholdet mellom Barker og Kardashian.

- Barna mine er førsteprioritet, og det er den ene tingen som Travis og jeg faktisk er enige om. Barna og deres glede kommer først. Det eneste som betyr noe for meg som mor er at Kardashian er gode mot barna mine, har hun tidligere uttalt overfor Entertainment Tonight.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.