«Farmen»-Gunnar:

- Misfornøyd med klippingen

Gunnar Svingen kjenner seg ikke helt igjen i det som kom frem på TV.

KRITISK: Gunnar Svingen mener at han meldte seg til søndagens tvekamp. Det er ikke registrert i opptakene, ifølge TV 2. Foto: Alex Iversen / TV 2
KRITISK: Gunnar Svingen mener at han meldte seg til søndagens tvekamp. Det er ikke registrert i opptakene, ifølge TV 2. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

Søndag var det utfordrer Gunnar Svingens (25) tur til å reise hjem fra «Farmen»-gården. Det måtte han etter å ha tapt en spennende tvekamp i øksekast mot Simon Tronstad Jacobsen (23).

- Jeg var sykt gira. Jeg klarte ikke holde meg unna. Jeg og Simon hadde en egen avtale om ikke å velge hverandre, så jeg vet ikke helt hva som skjedde der. Men jeg meldte meg uansett som andrekjempe, uttalte den hjemsendte «Farmen»-deltakeren til Se og Hør søndag.

FARMEN: Da han røyk ut av Farmen, gikk han rett på McDonalds og kjøpte ti Big Mac. Video: TV2 / Dagbladet / Rød Løper Vis mer

- Misfornøyd

Etterpå, etter selv å ha sett episoden, er 25-åringen imidlertid litt skuffet over at det i programmet ikke kom frem at han skal ha «meldt seg» til å være andrekjempe.

- Jeg er misfornøyd med klippingen. De har jo tatt bort hele greia om at jeg ønsket meg kampen. De får meg til å se ut som en overrasket pyse, skriver han i en sms til Se og Hør.

SENDT HJEM: Gunnar Svingen tapte søndagens tvekamp mot Simon Tronstad Jacobsen og er ute av «Farmen». Foto: Alex Iversen / TV 2
SENDT HJEM: Gunnar Svingen tapte søndagens tvekamp mot Simon Tronstad Jacobsen og er ute av «Farmen». Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Simon Tronstad Jacobsen kjenner seg ikke igjen i motstanderens betraktninger av det hele.

- Ha ha, jeg hadde ingen avtale med Gunnar om å velge ham. Jeg valgte ham fordi jeg så på ham som den jeg uten tvil ville slått i samtlige øvelser, sier Jacobsen, og fortsetter:

- Den eneste avtalen jeg og Gunnar hadde, var at vi ikke skulle velge hverandre til førstekjempe om vi var storbonde. Det at jeg valgte han til kamp var fordi jeg merket at han var redd for meg i en tvekamp. Det valgte jeg å benytte meg av. Om Gunnar virkelig ville ha en kamp med meg, så burde han jo bare valgt meg til andrekjempe uken før.

TV 2: - I beste fall usikkert

Pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, bedyrer at de heller ikke kjenner seg helt igjen i utsagnene til Svingen. Dette etter at kanalen har snakket med både produsent og etterarbeidsprodusent søndag kveld.

- Ingen av dem er kjent med at Gunnar skal ha tilbudt seg å gå i kamp. Det finnes ikke reality-materiale på dette i opptakene. At det skulle vært avgjørende for Simons valg, er uansett i beste fall usikkert. Gunnar er definitivt ingen pyse, det har han bevist i de ukene han har vært på skjermen, sier Dahl til Se og Hør.

ROMANTISK: Simon Tronstad og Tonje Frigstad har hatt en pågående flørt inne på «Farmen». I onsdagens episode kom det etterlengtede kysset. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Søndagens tvekamp var høstens nest siste i «Farmen». Om bare en drøy uke settes nemlig startskuddet for den store finaleuken.

LES OGSÅ: Skammer seg etter Farmen-exit

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer