«Farmen»-Gunnar:

- Misfornøyd med klippingen

Gunnar Svingen kjenner seg ikke helt igjen i det som kom frem på TV.

KRITISK: Gunnar Svingen mener at han meldte seg til søndagens tvekamp. Det er ikke registrert i opptakene, ifølge TV 2. Foto: Alex Iversen / TV 2
KRITISK: Gunnar Svingen mener at han meldte seg til søndagens tvekamp. Det er ikke registrert i opptakene, ifølge TV 2. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

Søndag var det utfordrer Gunnar Svingens (25) tur til å reise hjem fra «Farmen»-gården. Det måtte han etter å ha tapt en spennende tvekamp i øksekast mot Simon Tronstad Jacobsen (23).

- Jeg var sykt gira. Jeg klarte ikke holde meg unna. Jeg og Simon hadde en egen avtale om ikke å velge hverandre, så jeg vet ikke helt hva som skjedde der. Men jeg meldte meg uansett som andrekjempe, uttalte den hjemsendte «Farmen»-deltakeren til Se og Hør søndag.

- Misfornøyd

Etterpå, etter selv å ha sett episoden, er 25-åringen imidlertid litt skuffet over at det i programmet ikke kom frem at han skal ha «meldt seg» til å være andrekjempe.

- Jeg er misfornøyd med klippingen. De har jo tatt bort hele greia om at jeg ønsket meg kampen. De får meg til å se ut som en overrasket pyse, skriver han i en sms til Se og Hør.

Simon Tronstad Jacobsen kjenner seg ikke igjen i motstanderens betraktninger av det hele.

- Ha ha, jeg hadde ingen avtale med Gunnar om å velge ham. Jeg valgte ham fordi jeg så på ham som den jeg uten tvil ville slått i samtlige øvelser, sier Jacobsen, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer