Mischa slipper fengsel

"The O.C"-stjernen kan puste lettet ut.

SKUFFET: Mischa Barton skal være svært skuffet over fyllekjøringen sin og er nå glad for at episoden er et tilbakelagt kapittel. Foto: Stella Pictures
SKUFFET: Mischa Barton skal være svært skuffet over fyllekjøringen sin og er nå glad for at episoden er et tilbakelagt kapittel. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LOS ANGELES (Seher.no): Det var 27. desember i fjor at skuespiller og moteikon Mischa Barton (22) ble arrestert etter en vill kjøretur i West Hollywood.

Hun ble tiltalt for fyllekjøring, for å ha kjørt med mer enn 0,8 prosent alkohol i blodet, for å kjørt uten gyldig sertifikat - og for besittelse av marihuana. 

Etter syv timer i arresten ble hun løslatt mot en kausjon på 55.000 kroner.

Torsdag ble det klart at den tidligere "The O.C"-stjernen slipper å tilbringe tid bak murene, slik som både Paris Hilton og Nicole Richie måtte etter at de ble tatt for fyllekjøring, men hun får tre års prøvetid og må fullføre et tre måneders langt undervisningsprogram om alkohol, skriver People.

Tenåringsidolet, som ikke selv var til stede under høringen, fikk også en bot på rundt 10 000 kroner, mens tiltalen om oppbevaring av marihuana ble droppet. Dette skal ikke være på grunn av særbehandling.

- Hun ble behandlet på lik linje som alle andre samarbeidende førstegangsfornærmede, sier en advokat ifølge nettstedet.

Etter høringen ga Bartons advokat Anthony Salerno følgende uttsagn:

- Frøken Barton forstår alvoret i situasjonen og tar på seg hele ansvaret for episoden. Både hun og jeg er svært takknemmelige for den hurtige og respektfulle løsningen retten gjorde av saken.

- Jeg er veldig skuffet over meg selv. Jeg vet ikke hva jeg skal si om dette, men jeg er ikke perfekt, og jeg har ingen planer om å gjøre noe så dumt som dette igjen, har en angrende Mischa selv sagt om hendelsen på et radioshow tidligere i år.

LES OGSÅ: Mischa hetses for sin nye stil


 

  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer