DROPPET: Mischa Barton frykter karrieren allerede er slutt etter at hennes nye TV-serie "The Beautiful Life", ble kansellert i USA etter bare to episoder. Foto: All Over Press
DROPPET: Mischa Barton frykter karrieren allerede er slutt etter at hennes nye TV-serie "The Beautiful Life", ble kansellert i USA etter bare to episoder. Foto: All Over PressVis mer

Mischa kastet seg i morens armer og gråt

Er karrieren hennes over i en alder av 23 år?

SEHER.NO: "The O.C."-stjernen Mischa Barton (23), frykter at hennes karriere på TV allerede er slutt.

Etter å ha vært tvangsinnlagt på en psykiatrisk klinikk, var stjernens eneste lyspunkt TV-serien "The Beautiful Life", hvor hun spilte rollen som en modell. Dessverre ble serien droppet etter bare to episoder. Mischa føler seg nå fortapt, skriver Kigind.com.

- "The Beautiful Life" var et enormt løft fot hennes selvtillit, da hun trengte det som mest. Hun har vært usikker på hvor karrieren ville føre henne, og frykter at hun allerede er et overstått kapittel i en alder av 23. Hun har ikke akkurat blitt oversvømt med tilbud etter at hun forlot "The O.C.", forteller en kilde nær stjernen til Star Magazine.

- Hun har behov for å føle at hun stadig kan få en jobb. Det som skjer nå er hennes verste mareritt. Hun tror at ingen noensinne vil ansette henne igjen. Det stemmer ikke, men så usikker blir hun av og til.

Da TV-serien ble droppet, fikk produsentene Mischas mor Noala til å overbringe skuespillerinnen de dårlige nyhetene, fordi de fryktet hennes reaksjon.

- Mischa kastet seg inn i sin mors armer og gråt. Nuala minnet henne om at det vil komme andre muligheter, og at det ikke var verdens undergang. Men Mischa ble rasende og skrek at det ikke ga mening. Det var åpenbart virkelig forferdelig for henne, sier kilden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767

LES OGSÅ: Vennene rømmer fra MishcaLik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.