Mischa Bartons bikinibilde vekker oppsikt

Fansen jubler over at den tidligere skandalestjernen ser friskere ut enn noensinne.

TILBAKE: Mischa Bartons har lagt en festglad livsstil bak seg og ser nå bedre ut enn noensinne.  Foto: Splash News
TILBAKE: Mischa Bartons har lagt en festglad livsstil bak seg og ser nå bedre ut enn noensinne. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Mischa Barton (30) ble verdenskjent da hun spilte rollen som Marissa Cooper i dramaserien «The O.C.» på starten av 2000-tallet.

Årene etter var imidlertid preget av rus- og alkoholmisbruk i tillegg til psykiske problemer for den populære skuespilleren.

Det kom derfor som en stor positiv overraskelse for fansen da hun tidligere i år dukket opp på filmfestivalen i Cannes i en tilsynelatende bedre tilstand.

Nå vekker den vakre 30-åringen nok en gang oppsikt, etter hun søndag delte en bikinibilde av seg selv på sin Instagram-profil.

Saken fortsetter nedenfor.

Rocking my girl @valemicchetti's hat Sunny Cali

Et bilde publisert av Mischa Barton (@mischamazing)

- Du ser SUNN ut!

På kort tid har bildet fått over 7.000 likerklikk, mens flere har delt en kommentar i kommentarfeltet.

- Du ser SUNN ut! Jeg elsker det. Så vakker, skriver brukeren som kaller seg «jenalyn313».

- Jeg klarer ikke å håndtere dette. Hun er tilbake til seg selv igjen, skriver «alyxandra_lunn».

- Wow, hun ser ut som sitt gamle jeg, skriver Instagram-følgeren «nickstrgram».

- Du ser fantastisk ut, Mischa. Du virker lykkelig, ytrer «adellebortz».

Saken fortsetter nedenfor.

FØR OG NÅ: På bildet til venstre er Mischa avbildet mens hun gjennomgikk en tøff periode i livet sitt. Bildet til høyre er imidlertid fra Mischas oppmøte under filmfestivalen i Cannes tidligere i år.  Foto: NTB scanpix
FØR OG NÅ: På bildet til venstre er Mischa avbildet mens hun gjennomgikk en tøff periode i livet sitt. Bildet til høyre er imidlertid fra Mischas oppmøte under filmfestivalen i Cannes tidligere i år. Foto: NTB scanpix Vis mer

Turbulent fortid

I 2008 - to år etter slutten på «The O.C.» - ble skuespillerinnen dømt for fyllekjøring etter en vill kjøretur i Hollywood. Året etter ble hun ufrivillig innlagt på pksykriatisk sykehus. 

Nettstedet Beauty Crew beskrev nylig Mischa Bartons opp- og nedturer de siste årene, og var overbegeistret over at 30-åringen virker til å ha lagt alle problemene bak seg.

- Den slanke, stilige og velpolerte stjernen vi kjente og elsket fra «The O.C.» forsvant, og ble erstattet av en litt opphovnet og ustelt kvinne. Men nå er hun tilbake. For alvor, skrev nettstedet etter hennes comeback under filmfestivalen i Cannes i mai. 

POPULÆR SERIE: Mischa Barton (t.h) gjorde suksess i rollen som Marissa Cooper den populære dramaserien «The O.C.». Her sammen med motspillerne Rachel Bilson og Adam Brody Foto: Ap
POPULÆR SERIE: Mischa Barton (t.h) gjorde suksess i rollen som Marissa Cooper den populære dramaserien «The O.C.». Her sammen med motspillerne Rachel Bilson og Adam Brody Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg trodde det skulle bli litt nedtur

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer