Mischa Barton overrasket fansen med toppløsbilde

Hollywood-skuespilleren slo ut håret på ferie på den greske øya Mykonos.

FRI SOM FUGLEN: Skuespiller Mischa Barton vekker begeistring med et sensuelt toppløsbilde hun delte med fansen sin på Instagram for noen dager siden. Her stråler hun på Stylight Awards i Berlin i slutten av juni. Foto: Zuma Press
FRI SOM FUGLEN: Skuespiller Mischa Barton vekker begeistring med et sensuelt toppløsbilde hun delte med fansen sin på Instagram for noen dager siden. Her stråler hun på Stylight Awards i Berlin i slutten av juni. Foto: Zuma Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere «The O.C.»-stjernen Mischa Barton (30) har vært opptatt med å spille inn en rekke filmer den siste tiden, ifølge IMDb.com.

Denne uken tok hun seg uansett tid til å koble av og lade batteriene på den greske ferieøya Mykonos.

Skuespilleren, som tok den røde løperen med storm under Cannes-festivalen i mai, har delt flere bilder fra ferien med følgerne sine på Instagram.

Det helt klart mest oppsiktsvekkende av feriebildene er det hun la ut tirsdag 12. juli, der hun sitter toppløs på en hvitkalket mur.

- Øyvibber, skriver Barton til bildet, sammen med emneknaggene «sensurert» og «Mykonos».

Saken fortsetter nedenfor.

Island vibes #Mykonos #Censored

Et bilde publisert av Mischa Barton (@mischamazing)

På bildet er skuespilleren ikledd mørkeblå olabukser, men har tilsynelatende ikke en eneste tråd på overkroppen. Sollyset faller imidlertid slik at skyggen fra den ene armen hennes dekker en del av brystpartiet.

I bildets bakgrunn kan man skimte en del av bebyggelsen på øya, samt det blå Egeerhavet og en skyfri sommerhimmel.

- Du er superheit

Mischa Barton selv ser mot kameraet mens hun røyker en sigarett. Det bølgete håret hennes er løst og ligger i en kledelig sideskill. Hun er barbeint og balanserer føttene oppå et hvitmalt rekkverk.

Det sensuelle bildet har i skrivende stund høstet i overkant av 20.000 likes, og drøyt 1000 kommentarer har strømmet inn under bildet.

Saken fortsetter under bildene.

FØR OG NÅ: For noen år siden ble Mischa Barton flere ganger kritisert for å se ustelt ut, men nå jubler fansen over det lekre Instagram-bildet hennes (t.h). På bildet til venstre er hun avbildet i 2010.  Foto: Wenn.com/ Skjermdump fra Instagram
FØR OG NÅ: For noen år siden ble Mischa Barton flere ganger kritisert for å se ustelt ut, men nå jubler fansen over det lekre Instagram-bildet hennes (t.h). På bildet til venstre er hun avbildet i 2010. Foto: Wenn.com/ Skjermdump fra Instagram Vis mer

En rekke fans uttrykker sin begeistring over Instagram-bildet, og mange skriver at Mischa Barton ser fantastisk ut.

- Du er superheit! Fortsett sånn, skriver en bruker som kaller seg «sedsinla».

- Vakker, skriver en fan som går under navnet «enriquesanchez1805».

- Du ser fantastisk ut, fortsett å imponere, kommenterer brukeren «kenziehofs».

- Veldig erotisk, skikkelig bra komponert og fotografert, skriver brukeren «photostudio_54».

«The O. C.»-flashback

Flere av Bartons Instagram-følgere trekker dessuten paralleller mellom bildet og stjernens rollefigur i TV-serien «The O. C.», Marissa Cooper.

Fra 2003 til 2006 fikk Mischa Barton nemlig mange fans over hele verden, da hun spilte rollen som Marissa i den populære ungdomsserien.

Og etter Instagram-fansens kommentarer å dømme, kunne det ferske toppløsbildet av Mischa like gjerne vært tatt den gang:

- Herregud, skikkelige Marissa-vibber, kommenterer brukeren «rebeccajanebrown1».

- Marissa-mål, skriver brukeren «stapes_» om lettkleddbildet.

- En skikkelig Marissa-ting å gjøre, mener en bruker som kaller seg «jendawgg».

Saken fortsetter under bildet.

UNGE TV-STJERNER: Både Ben McKenzie, i rollen som Ryan, og Mischa Barton, i rollen som Marissa, fikk sitt store gjennombrudd i «The O. C.».  Foto: Mary Evans Picture
UNGE TV-STJERNER: Både Ben McKenzie, i rollen som Ryan, og Mischa Barton, i rollen som Marissa, fikk sitt store gjennombrudd i «The O. C.». Foto: Mary Evans Picture Vis mer

Det har nå gått ti år siden Barton ble skrevet ut av serien, og i ettertid har 30-åringen opplevd en lang rekke nedturer. Stjernen har slitt med både rus- og alkoholmisbruk og psykiske problemer - og blitt hetset for vekten sin.

Tidligere i år var Mischa med i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse», og de siste månedene ser det ut til at 30-åringen virkelig har kommet tilbake i gammel storform.

Før hun reiste på ferie til Mykonos, kastet Hollywood-stjernen glans over en fest i regi av luksusmerket Bulgari i Paris, ifølge Daily Mail. Og i slutten av juni var hun til stede på Stylight Awards under moteuken i Berlin.

COMEBACK: De siste månedene har Mischa Barton imponert på den røde løperen ved en rekke anledninger, deriblant under filmfestivalen i Cannes (t.h). Det er ikke så lett å se at det har gått 11 år siden hun gjestet BAFTA Awards i London (t.v). Foto: AP/ Zuma Press/ NTB Scanpix
COMEBACK: De siste månedene har Mischa Barton imponert på den røde løperen ved en rekke anledninger, deriblant under filmfestivalen i Cannes (t.h). Det er ikke så lett å se at det har gått 11 år siden hun gjestet BAFTA Awards i London (t.v). Foto: AP/ Zuma Press/ NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Giftet seg i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer