Mischa Barton overrasket alle i Cannes

Den tidligere «The O.C.»-stjernen er tilbake for fullt etter flere år med personlige problemer.

FØR OG NÅ: Mischa Barton var en av Hollywoods unge yndlinger da hun spilte i TV-serien «The O.C.» (t.v), her avbildet ved seriestart i 2003. Etter noen problemfylte år tok hun pusten fra alle på den røde løperen i Cannes mandag kveld - 13 år senere. Foto: FOX/ NTB Scanpix
FØR OG NÅ: Mischa Barton var en av Hollywoods unge yndlinger da hun spilte i TV-serien «The O.C.» (t.v), her avbildet ved seriestart i 2003. Etter noen problemfylte år tok hun pusten fra alle på den røde løperen i Cannes mandag kveld - 13 år senere. Foto: FOX/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: På starten av 2000-tallet ble skuespiller Mischa Barton (30) berømt som en av stjernene i den populære dramaserien «The O.C.»

Rollen som Marissa Cooper gav henne fans verden over, men etter at hun ble skrevet ut av serien i 2006 gikk det nedover med Mischa. Stjernen har slitt med både rus- og alkoholmisbruk og psykiske problemer - og blitt hetset for vekten sin.

Tidligere i år var Mischa med i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse», og nå ser det ut til at 30-åringen virkelig er tilbake i gammel storform.

Saken fortsetter under bildene.

TRIUMF OG TRØBBEL: På Primetime Emmy Awards i 2005 strålte Mischa Barton i beste «Marissa-stil» (t.v). I de påfølgende årene fikk fansen se en annen side av TV-stjernen, her avbildet i 2012 og 2010 (t.h).  Foto: Reuters/ Wenn/ NTB Scanpix
TRIUMF OG TRØBBEL: På Primetime Emmy Awards i 2005 strålte Mischa Barton i beste «Marissa-stil» (t.v). I de påfølgende årene fikk fansen se en annen side av TV-stjernen, her avbildet i 2012 og 2010 (t.h). Foto: Reuters/ Wenn/ NTB Scanpix Vis mer

Comeback i Cannes

De siste dagene har Mischa Barton vekket oppsikt på den røde løperen i Cannes, og flere medier påpeker nå at skuespilleren ser bedre ut enn på lenge.

Etter å ha imponert i det ene flotte antrekket etter det andre, sammenligner ELLE Mischa med den velkledde og velstelte rollefiguren hennes i «The O.C.». Nettstedet mener at stjernens Cannes-suksess er starten på et comeback:

- Selv om det å være med i tre episoder av «Dancing with the Stars» kanskje er et mislykket comeback, så lykkes man med utmerkede rød løper-valg. Vi følger med, Mischa, skriver ELLE. 

- Hun er tilbake hos oss

Nettstedet Beauty Crew beskriver Mischa Bartons opp- og nedturer de siste årene, og er overbegeistret over at 30-åringen tilsynelatende har lagt alle problemene bak seg.

- Den slanke, stilige og velpolerte stjernen vi kjente og elsket fra «The O.C.» forsvant, og ble erstattet av en litt opphovnet og ustelt kvinne. Men nå er hun tilbake. For alvor, skriver nettstedet.

Saken fortsetter under bildene.

TREFFER BLINK: Denne uken har Mischa Barton begeistret motepressen gang på gang i Cannes, både på De Grisogono Party, The Harmonist Party og en lanseringsfest for Ermanno Scervino.  Foto: REX/ NTB Scanpix
TREFFER BLINK: Denne uken har Mischa Barton begeistret motepressen gang på gang i Cannes, både på De Grisogono Party, The Harmonist Party og en lanseringsfest for Ermanno Scervino. Foto: REX/ NTB Scanpix Vis mer

Da Mischa Barton gjestet «Loving»-premieren i Cannes mandag, strålte hun i en sort kreasjon fra Georges Hobeika. Stylet med en romantisk, oppsatt frisyre og diskret sminke gav hun stjerner som Kate Moss (42), Kirsten Dunst (34) og Toni Garrn (23) tøff konkurranse.

Og Beauty Crew anser tydeligvis Mischas rød løper-opptreden som beviset på at TV-stjernen igjen er et Hollywood-navn å regne med:

- Ja, den elegante og plettfritt striglede Mischa Barton har offisielt vendt tilbake til oss.

Hva synes du om stjernens stilige comeback i Cannes? Gi din mening nederst i saken!

FRESH OG OPPLAGT: Mischa Bartons helse og utseende har vært preget av et stressende og utsvevende liv, men på «Loving»-premieren i Cannes mandag strålte hun mer enn på lenge. Foto: NTB Scanpix
FRESH OG OPPLAGT: Mischa Bartons helse og utseende har vært preget av et stressende og utsvevende liv, men på «Loving»-premieren i Cannes mandag strålte hun mer enn på lenge. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forhåpentligvis er stjernen i dag mer tilfreds med livet enn tidligere. I 2013 røpet hun overfor People at hun hadde et fullstendig sammenbrudd sommeren 2009, og at hun lå fastspent til en båre på sykehuset Cedars-Sinai mens hun truet med å ta sitt eget liv.

Året etter sa skuespilleren til Metro at hun neppe ville takket ja til «The O.C.» igjen.

Se video og flere bilder fra filmfestivalen i Cannes nedenfor:

[views:embed:node_embed:block:86678]

LES OGSÅ: Overrasket i årets dristigste kjole

Hva synes du om Mischa Bartons «look» i Cannes? (Avsluttet)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer