SKANDALE: Sjokksendingen ryster Sør-Afrika, og har fått navnet "fingergate".
SKANDALE: Sjokksendingen ryster Sør-Afrika, og har fått navnet "fingergate".Vis mer

Misbrukt på direkten

Produsentene av Big Brother i Sør-Afrika lot kameraene gå mens en deltaker ble seksuelt misbrukt

SEHER.NO: Produkssjonselskapet av Big Brother i Sør-Afrika får nå massiv kritikk etter at de lot være å gripe inn mens en kvinnelig deltaker ble seksuelt misbrukt, melder danske Ekstra Bladet.

Overgrepet skjedde etter en voldsom fest i Big Brother-huset med svært mye alkohol. To kvinnelige deltakere sloknet fullstendig på en seng. Kort tid etterpå snek Richard Beuidenhout seg inn på soverommet og begynte å beføle den ene, Ofunneka Malokwu, på det groveste. Hun var så beruset at hun ikke lot til å merke hva som skjedde.

Tv-teamet gjorde ingenting, og lot kameraene gå. Heldigvis oppdaget en annen kvinnelig deltaker hva som skjedde, og fikk kastet ham ut og plassert ham på en sofa.

Først da reagerte tv-teamet, som skrudde over tv-sendingen til et annet kamera, mens Ofunneka fikk legehjelp og Richard ble låst inne på et annet rom.

Til publikums sjokk er Richard Beuidenhot er fortsatt med i serien, og ligger an til å bli en av vinnerne.

- Vi har en høy frekvens av seksuell vold og misbruk av kvinner og piker i dette landet. Det er uakseptabelt at et mektig medium som TV oppmuntrer til denne adferden og forsøpler de unges sinn, uttaler Vincent Moaga, talsmannen for Sør-Afrikas menneskerettighets-kommisjon, til 'The Namibian'.

Ofunneka Malokwu skal ikke ha huske noe fra episoden.

LES OGSÅ: Krig og død i Robinson?
   

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.