BLE MISBRUKT: Dette bildet av Line Victoria Husby ble stjålet og brukt av noen kalt "Cindy Banks" på Facebook. Foto: Privat
BLE MISBRUKT: Dette bildet av Line Victoria Husby ble stjålet og brukt av noen kalt "Cindy Banks" på Facebook. Foto: PrivatVis mer

Misbrukt i "Ungkaren"-flørt

- Tenk om det var derfor Stig Kjos oppførte seg så underlig på julebordet på fredag, sier TVNorge-profilen.

SEHER.NO: Mandag skrev TVNorges "Megaquiz"-programleder Line Victoria Husby (26) på bloggen sin at hun hadde blitt offer for en lite morsom spøk på Facebook.

Noen andre hadde nemlig stjålet et bikinibilde av programlederen og brukt det på sin profil, for så å legge igjen en sexy hilsen på Facebook-profilen til tidligere Lines Victorias TVNorge-kollega, den tidligere "Ungkaren" Stig Kjos.

"Skal ut i dag, Stig, kanskje vi kan treffes?", skrev profilen ved navn "Cindy Banks" på Facebook-veggen til Kjos. Ettersom profilen hadde stjålet Line Victorias bilde, kunne beskjeden fort blitt misforstått.

Line Victoria innrømmer overfor Seher.no at hun reagerer sterkt på identitetstyveriet, men velger å le av den bisarre situasjonen.

- Hvis man absolutt skal lyve på seg noen andres skjønnhet, hvorfor ikke velge på øverste hylle? Jenny Skavlan for eksempel?! Bikinibilde av meg tror jeg jammen ikke overbeviser selv storsjarmøren Stig, spøker hun.

Også på sin private blogg langer hun ut mot bildetyven.

"Jeg skulle gjerne kalt deg stygg, din lille drittunge, men sidendu bruker MITT private bilde som profilbilde, så kan jeg ikke akkurat gjøre det. Bildet er ganske så pent, men det er faktisk bilde av meg ogen av mine beste venninner du bruker som facebook-profilbilde! Og hvorfor i alle dager legger du igjen sexy tilbud om å møtes, på Stig Kjos sin profil?!" skrev Husby på bloggen sin mandag.

Husby - som privat er lykkelig forelsket i sin nye kjæreste, Paul (28) - skriver på bloggen at hun frykter Facebook-spøken førte til en merkelig stemning mellom henne og Stig Kjos, som visstnok skal ha oppført seg merkelig mot henne på julebordet til TVNorge.

"Dette får meg til å tenke;tenk om det var derfor Stig Kjos oppførte seg så underlig på julebordetpå fredag, fordi han trodde at det var JEG som ville møte han på kveldstid utenom sendetid og julebordssesong! DRAMA!"

Stig Kjos sier til Seher.no at han ikke hadde sett den flørtende invitasjonen før julebordet. Han hevder det aldri var aktuelt for ham å svare "Cindy".

- Jeg ble først oppmerksom på dette i dag, men svarer sjelden på invitasjoner jeg får på Facebook. Jeg foretrekker å møte folk jeg kjenner fra før, sier han til Seher.no.

Han tar den falske meldingen med et smil og hevder han kjapt kjente igjen Line Victoria på det falske bildet.

- Line Victoria er en god venn og det er synd at noen har tatt bildet hennes. Jeg tror aldri jeg har blitt utsatt for noe lignende selv, sier han til Seher.no.

Line Victoria Husby er ikke den første kjendisen som har opplevd at andre utgir seg for å være dem på internett. Tidligere har "Paradise Hotel"-deltager Negar Khan, glamourmodell Linni Meister og skuespiller Ane Dahl Torp vært blant dem som har blitt misbrukt på internett.

Seher.no har ikke lyktes å komme i kontakt med den eller de som står bak Facebook-profilen "Cindy Banks".

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til1901!

LES OGSÅ: - De kommer garantert til å falle ut