Misbrukt av ukjent person

Vivian Sørmeland har levert en anmeldelse etter at en ukjent person har sendt frekke e-poster i hennes navn.

Idol 2006.

Ørjan Hatlevik (Fitjar, bor i Stavanger)

og Vivian Sørmeland (Åfjord, bor i Trondheim) fikk hundre tusen stemmer hver. Aldri har «Idol» hatt så suverene finalister. 

Årets jury består av Amund Bjørklund, Tone-Lise Skagefoss, T Foto: Geir Egil Skog, frilansfoto.no
Idol 2006. Ørjan Hatlevik (Fitjar, bor i Stavanger) og Vivian Sørmeland (Åfjord, bor i Trondheim) fikk hundre tusen stemmer hver. Aldri har «Idol» hatt så suverene finalister. Årets jury består av Amund Bjørklund, Tone-Lise Skagefoss, T Foto: Geir Egil Skog, frilansfoto.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere Idol-deltageren ble tipset av venner om at en person gjør dette.- Det er veldig ekkelt. Jeg aner ikke om det er en ti år gammel jente eller 40 år gammel mann som gjør dette, sier Vivian Sørmeland (20), til Dagbladet. 

Ifølge avisen skal dette ha pågått siden april i år, men Idol-deltageren anmeldte forholde første onsdag denne uken, etter at moren hennes mottok sinte telefoner fra barn og unge. Da følte Vivian at det hadde gåt for langt og avla et besøk på Grønnland politikammer.

- Hvis jeg skal kunne leve av å være artist, hjelper det meg ikke at en person driver og sender ut frekke mail i mitt navn. Det viktigste for meg nå er å få forklart fansen at det ikke er jeg som har skrevet disse e-postene, sier hun til kulturavisen.

Vivian vet ikke hvor mange e-poster og meldinger det er snakk om, men hun sier klart i fra at hun ønsker at misbruket av navnet hennes skal ta slutt.   Vivian sier hun ikke er ute etter å straffe noen.  - Jeg vil bare få stoppet det, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer