MISBRUKT I KAMPANJE: Adriana Lima er kjent som en av verdens mest sexy modeller, men noen stripper er hun ikke. Foto: AP
MISBRUKT I KAMPANJE: Adriana Lima er kjent som en av verdens mest sexy modeller, men noen stripper er hun ikke. Foto: APVis mer

Misbrukt av strippeselskap

Supermodellen ga aldri tillatelse...

SEHER.NO: "Victoria's Secret"-modellen Adriana Lima (28) er nå tilgjengelig som stripper - det ønsker i hvertfall et strippeselskap at folk skal tro.

Ifølge TMZ har et selskap ved navn "Hard Bodies Strippers" benyttet seg av et gammelt bilde av Lima i undertøyet i deres nye kampanje, selv om supermodellen ikke har godkjent det.


TMZ skriver at bildet av Lima skal ha blitt brukt i forbindelse med reklamer strippeselskapet laget i til helgens Super Bowl, men bildet av henne skal nå være fjernet fra nettsidene deres.

Limas flotte figur blir misunnet av kvinner og menn verden over, og i fjor avslørte Tone Damli Aaberge (21) at supermodellen er inspirasjonen bak hennes treningsmotivasjon.

"Søk på Adriana Lima på internett. Da blir du inspirert, samtidig litt irritert. Ho e så latterlig flott i skrotten", skrev "Butterflies"-sangeren under et nettmøte hos VG.no.

Den 15.november ble Adriana Lima og ektemannen Marko Jaric foreldre for første gang til en liten jente.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Her er hun faktisk gravid!