MISBRUKT I KAMPANJE: Adriana Lima er kjent som en av verdens mest sexy modeller, men noen stripper er hun ikke. Foto: AP
MISBRUKT I KAMPANJE: Adriana Lima er kjent som en av verdens mest sexy modeller, men noen stripper er hun ikke. Foto: APVis mer

Misbrukt av strippeselskap

Supermodellen ga aldri tillatelse...

SEHER.NO: "Victoria's Secret"-modellen Adriana Lima (28) er nå tilgjengelig som stripper - det ønsker i hvertfall et strippeselskap at folk skal tro.

Ifølge TMZ har et selskap ved navn "Hard Bodies Strippers" benyttet seg av et gammelt bilde av Lima i undertøyet i deres nye kampanje, selv om supermodellen ikke har godkjent det.


TMZ skriver at bildet av Lima skal ha blitt brukt i forbindelse med reklamer strippeselskapet laget i til helgens Super Bowl, men bildet av henne skal nå være fjernet fra nettsidene deres.

Limas flotte figur blir misunnet av kvinner og menn verden over, og i fjor avslørte Tone Damli Aaberge (21) at supermodellen er inspirasjonen bak hennes treningsmotivasjon.

"Søk på Adriana Lima på internett. Da blir du inspirert, samtidig litt irritert. Ho e så latterlig flott i skrotten", skrev "Butterflies"-sangeren under et nettmøte hos VG.no.

Den 15.november ble Adriana Lima og ektemannen Marko Jaric foreldre for første gang til en liten jente.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Her er hun faktisk gravid!