SETTER NED FOTEN: Kylie Minogue har ikke noe i mot å fremstå som sexy, men på vinduet til en strippeklubb vil hun ikke henge. Foto: Fra videoen
SETTER NED FOTEN: Kylie Minogue har ikke noe i mot å fremstå som sexy, men på vinduet til en strippeklubb vil hun ikke henge. Foto: Fra videoenVis mer

-Misbrukt av strippeklubb

Kylie Minogue er midt i en rettslig kamp med en strippeklubb på New Zealand. Se bildet som skapte krangelen.

SEHER.NO: Den Norges aktuelle-stjernen Kylie Minogue (39) raser over et sexy bilde som henger i vinduet på en strippeklubb på New Zealand, skriver The Sun.

Advokatene hennes har krevd at bildet, som ser mistenkelig likt ut den veldreide artisten, skal fjernes øyeblikkelig fra strippeklubbens vindu.

I et bryskt brev til klubben hevder Minogues rettslige team at bildet indikerer at sangfuglen har gitt sin godkjenning til virksomheten og det som foregår på innsiden.

Strippeklubbens sjef, Garth Rosson, mener at hele saken er en stor misforståelse. Han sier at bildet det er snakk om er lastet ned fra internett og ikke har noe å gjøre med popstjernen i det hele tatt.

Det sexy antrekket Kylies lookalike har på seg burde være nok til å forstå at det ikke er sangerinnen mener Rosson.

Se bildet som skaper bråket her (ekstern link)

- Hva i all verden ville en snill jente som Kylie ha gjort i en våt topp som denne?, sier han til The Dominion Post, ifølge The Sun.

Rosson har likevel vært så snill at han har fjernet bildet som ligner på Kylie fra vinduet.

- Vi ønsker jo ikke å gjøre henne opprørt. I alle fall ikke nå som det er jul og alt.

LES HER: Kylie båret av scenen