Misbrukes i slankereklame

- Jeg blir sint, samtidig som jeg er redd for at folk skal tro på dette sprøytet her, sier Tone Damli.

FRUSTRERT: Tone Damli slår tilbake mot nettsiden som bruker henne som eksempel i en slankeartikkel.  Foto: Andreas Fadum
FRUSTRERT: Tone Damli slår tilbake mot nettsiden som bruker henne som eksempel i en slankeartikkel. Foto: Andreas Fadum Vis mer

SEOGHØR.NO: Artisten Tone Damli (27) har aldri lagt skjul på at hun elsker trening og et sunt kosthold. 

Nå raser hun mot nettsiden som hevder at stjernen bruker slankepiller for å gå ned i vekt, og at de hjalp henne med å gå ned 8 kilo på én måned.  

- Jeg blir sint, samtidig som jeg er redd for at folk skal tro på dette sprøytet her. La det være klart med en gang; jeg ville aldri reklamert for noe som dette, skriver hun på bloggen sin, ToneDamli.com. 

Tone skriver videre at hun sjelden uttaler seg om slike ting, men at hun ikke klarer å la dette ligge. 

- Det verste er at folk går på dette. Jeg får mail fra mange som spør om pillene funker og hvor de kan kjøpes. Det synes jeg er trist og skremmende, skriver hun. 

HETSES: Her er nettsiden som hevder at Tone Damli bruker piller for å gå ned i vekt.  Foto: Skjermdump InShape Daily
HETSES: Her er nettsiden som hevder at Tone Damli bruker piller for å gå ned i vekt. Foto: Skjermdump InShape Daily Vis mer

På hennes nylanserte blogg skriver den vakre stjernen mye om sitt sunne liv med et sunt kosthold og regelmessig trening. 

- Om jeg har gått ned i vekt, så er det to grunner til det. Trening og kosthold. Det er det jeg tror på, skriver hun i innlegget. 

Ikke alene

Nettsiden som heter «InShape Daily» bruker også store Hollywood-kjendiser som eksempler av stjerner som bruker dette kosttilskuddet.  

I artikkelen blir blant andre Kim Kardashian (34), Nicole Kidman (47) og Jennifer Lopez (45) nevnt. 

Den falske artikkelen påstår at de store stjernene, inkludert Tone Damli, selv har sendt inn anmeldelser om produktene som kan støtte opp at de virkelig fungerer. 

- Jeg vet at flere kjente personer blir misbrukt i slankereklamer, og det er ikke første gang navnet mitt dukker opp. Jeg håper at hvis du ser slike annonser i fremtiden, så glir du glatt forbi, skriver sangeren. 

Damlis nye blogg er utviklet og designet av det digitale reklamebyrået Pingbull, en av Nordens største leverandører av WordPress-løsninger. Pingbull er et deleid selskap i Aller-konsernet.

LES OGSÅ: Var forelsket i stefaren