TENÅRING: Mira Craig som 17-åring i videoen til "California Girls", som kjæresten hennes den gang Fredro Starr sto bak. Foto: Bilde fra "California Girls"
TENÅRING: Mira Craig som 17-åring i videoen til "California Girls", som kjæresten hennes den gang Fredro Starr sto bak. Foto: Bilde fra "California Girls"Vis mer

Miras ukjente debut

Bikinikledd Mira Craig i kjærestens video som 17-åring.

SEHER.NO: Som 17-åring ble Mira Craig kjæreste med rapperen Fredro Starr etter en Onyx-konsert på Betong i Oslo. Seinere ble hun med i videoen til hans singel "California Girls", skriver Stress.

Nå har denne videoen dukket opp på nettet. En av de bikinikledde jentene i videoen til Fredro, som kanskje er mest kjent for sin rolle som Q i serien "Moesha", er Mira Craig.

Mira har i etterkant fortalt at hun ble tilbudt å være Eye Candy i magasinet XXL, etter at de hadde sett videoen. Hun avslo ifølge Stress tilbudet fordi de ville vinkle på at hun var Fredros kjæreste, og at hun følte seg for ung.

Denne videoen er imidlertid ikke det eneste som dukker opp fra Miras fortid for tiden.

I Melodi Grand Prix i år dukker nemlig den første sangen Mira skrev som 15-åring opp. Sangen "Hold On Be Strong" skal synges av den tidligere Idol-deltakeren Maria Haukaas Storeng.

Så spørs det om 2008 blir et like godt år for Craig som 2006 var. Etter å ha gitt ut debutalbum "Mira Mira", som solgte til gulll i Norge, hadde 25-åringen en nettoinntekt på 1,8 millioner kroner i 2006.

Se videoen med Mira Craig her:
Fredro Starr - California Girls
Uploaded by gwadabasket