Miranda Lambert skilles etter fire år

- Dette er ikke fremtiden vi så for oss, sier stjerneparet etter bruddet.

BRUDD: Blake Shelton og Miranda Lambert har vært sammen i ti år. Nå er det slutt mellom dem. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Blake Shelton og Miranda Lambert har vært sammen i ti år. Nå er det slutt mellom dem. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Våren 2011 ga country-stjernene Miranda Lambert (31) og Blake Shelton (39) hverandre sine ja i en romatnisk seremoni i Texas etter å ha vært kjærester i seks år.

Nå er forholdet og ekteskapet over.

- Dette er ikke slik vi så for oss fremtiden. Det er med tungt hjerte at vi går videre hver for oss, sier paret i en pressemelding, ifølge People.com.

- Vi er ekte mennesker med ekte liv, og med ekte familier, venner og kollegaer. Derfor ber vi ydmykt om privatliv og medfølelse i forbindelse med denne veldig personlige hendelsen, står det videre.

Det har ifølge People lenge versert rykter om at det har vært trøbbel i ekteskapet, og for to år siden åpnet Shelton seg til nettstedet om dette.

- Jeg forteller Miranda at jeg ikke har noe å skjule. Vi har alltid kunne gå gjennom telefonene til hverandre hvis vi måtte ønske det. Så mye stoler vi på hverandre. Vi har ingen hemmeligheter, fortalte han den gang.

BERØMTE: Under Country Music Awards i fjor vant Blake og Miranda pris for henholdsvis beste mannlige og beste kvinnelige vokalist. Her er de på scenen sammen i 2010. Foto: NTB Scanpix
BERØMTE: Under Country Music Awards i fjor vant Blake og Miranda pris for henholdsvis beste mannlige og beste kvinnelige vokalist. Her er de på scenen sammen i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skilles for andre gang

Da Blake og Miranda møttes i 2006, var Shelton, som tidligere har blitt kåret til en av verdens kjekkeste menn, fortsatt gift med sin første kone, Kaynette Williams.

Han har tidligere sagt at skilsmissen fra Williams var like tøft som å miste broren.

- Det var helt klart det vanskeligste jeg har vært igjennom. Jeg plasserer skilsmissen min helt der oppe, sammen med min brors død. Det var en fryktelig tøff avgjørelse å ta, sa han like før jul.

Artistparet har ingen barn sammen.

LES OGSÅ: Sjekk Miranda Lamberts forvandling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer