Miranda Kerrs livvakt ble stukket i øyet

Skjøt tilbake da mann brøt seg inn hos supermodellen.

INNTRENGER: En mann som forsøkte å ta seg inn i huset til supermodellen Miranda Kerr skal ha stukket en sikkerhetsvakt i øyet. Inntrengeren ble så skutt i hodet, ifølge amerikanske medier.  Foto: NTB scanpix
INNTRENGER: En mann som forsøkte å ta seg inn i huset til supermodellen Miranda Kerr skal ha stukket en sikkerhetsvakt i øyet. Inntrengeren ble så skutt i hodet, ifølge amerikanske medier. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Politiet i Los Angeles måtte fredag rykke ut til boligen til den australske supermodellen Miranda Kerr (33), hvor det hadde oppstått en svært dramatisk hendelse.

Etter meldinger om en slåsskamp og en person med pistol, rykket politiet ut og fant en vakt som hadde blitt knivstukket, samt en inntrenger var blitt skutt flere ganger, melder KTLA5 News.

- Da politiet kom til boligen så de en bevæpnet sikkerhetsvakt, som var involvert i en slåsskamp med en inntrenger, opplyser politiet - ifølge ABC News.

ØDELAGT: Bildet viser et delvis ødelagt gjerde, utenfor tomta til Miranda Kerr i Malibu i California. Foto: Splash News/NTB Scanpix Foto: Splash News
ØDELAGT: Bildet viser et delvis ødelagt gjerde, utenfor tomta til Miranda Kerr i Malibu i California. Foto: Splash News/NTB Scanpix Foto: Splash News Vis mer

Truffet i hodet

TMZ melder at en sikkerhetsvakt konfronterte inntrengeren, som nettopp hadde hoppet over et gjerde for å komme seg inn på tomta. Inntrengeren skal så ha stukket vakten i øyet, hvorpå vakta svarte med å skyte inntrengeren flere ganger.

Ifølge TMZ skal minst ett av skuddene ha truffet inntrengeren i hodet.

Kerr var ikke hjemme da hendelsen fant sted, ifølge politiet. Hun har så langt ikke kommentert saken offentlig, men flere naboer har uttalt at de er sjokkert over situasjonen.

- Det er sykt at noe slikt kunne skje her i dette nabolaget, sier en nabo til KTLA5.

Begge to er kjørt til sykehus med skader, men ingen av dem skal være livstruende skadd.

KJØPTE SAMMEN: Det tidligere paret Miranda Kerr og Orlando Bloom kjøpte boligen sammen i 2014, men det er supermodellen som nå bor i boligen. Foto: NTB scanpix
KJØPTE SAMMEN: Det tidligere paret Miranda Kerr og Orlando Bloom kjøpte boligen sammen i 2014, men det er supermodellen som nå bor i boligen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kerr kjøpte Malibu-hjemmet etter bruddet med skuespiller Orlando Bloom i 2014, ifølge ABC News.

Fan arrestert

Det er heller ikke første gang den australske skjønnheten har vært involvert i en liknende ubehagelig situasjon. I 2013 ringte en av Kerrs beundrere til politiet i Los Angeles og fortalte om sin plan om å drepe modellen med to pistoler.

Under nødsamtalen til politiet skal mannen ha omtalt Kerr som sin «sjelevenn».

Etter oppringingen skal mannen ha blitt arrestert i sitt hjem, der politiet også skal ha funnet en mengde fotografier av den populære modellen. 

Ble kjent som 13-åring

Den australske modellen startet sin modellkarriere som 13-åring, da hun vant en konkurranse i hjemlandet. Siden den gang har hun blitt en av verdens mest populære modeller, og er kanskje aller mest kjent for å ha vært en av «Victoria's Secret» undertøysengler fra 2007 til 2012.

PAR I HJERTER: Snapchat-grunderen og Miranda Kerr forlovet seg i juli i år.  Foto: Ap
PAR I HJERTER: Snapchat-grunderen og Miranda Kerr forlovet seg i juli i år. Foto: Ap Vis mer

Den tidligere «Victoria's Secret»-modellen er mor til sønnen Flynn (5), som hun har med eksmannen Bloom. Kerr forteller at hun og Bloom har inngått en avtale om å ikke introdusere sønnen til nye utkårede - med mindre det er seriøst.

Etter bruddet med Orlando Bloom fant hun tonen med grunnleggeren av Snapchat, Evan Spiegel (26).

- Evan har møtt Flynn, og Orlando liker ham godt. Vi er en moderne familie nå, sa 32-åringen tidligere i år.

RYKKET UT: Politiet rykket ut til Miranda Kerrs hjem i Malibu etter en skyteepisode. Foto: NTB scanpix
RYKKET UT: Politiet rykket ut til Miranda Kerrs hjem i Malibu etter en skyteepisode. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Miranda Kerr rystet etter nakenskandale

Denne saken ble først publisert på Dagbladet.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer