BLIR MANN OG KONE: Miranda Kerr og Evan skal gifte seg. Her er paret sammen under presidentmiddagen til Barack Obama i februar. Det var første gang de viste seg offentlig sammen. Foto: SipaUSA
BLIR MANN OG KONE: Miranda Kerr og Evan skal gifte seg. Her er paret sammen under presidentmiddagen til Barack Obama i februar. Det var første gang de viste seg offentlig sammen. Foto: SipaUSAVis mer

Miranda Kerr gifter seg for andre gang

Tre år etter skilsmissen er supermodellen Miranda Kerr klar for å stå brud igjen.

SEOGHØR.NO: I fjor sommer kom nyheten om at supermodellen Miranda Kerr (33) hadde funnet lykken med Snapchat-gründeren Evan Spiegel (26).

Nå har paret tatt forholdet ett skritt videre.

De skal nemlig gifte seg.

- De er veldig lykkelige sammen, bekrefter Spiegels talsperson til Daily Mail onsdag.

Kort tid etterpå avslørte den australske skjønnheten forlovelsen til sine 9,5 millioner følgere på Instagram. 

I said yes!!!

A photo posted by Miranda (@mirandakerr) on

- Jeg sa ja, skrev hun sammen med dette bildet av ringen: 

Paret møtte hverandre for første gang på en Louis Vuitton-middag i New York i 2014, og i juni året etter begynte de å date.

I et intervju med Net-a-porter tidligere i år fortalte Miranda at aldersforskjellen mellom henne og Spiegel slett ikke er en utfordring - snarere tvert imot.

- Han er 25, men han oppfører seg som om han er 50. Han er ikke ute og fester. Han går på jobb og kommer hjem etterpå. Vi går ikke ut. Vi vil heller være hjemme, spise middag og legge oss tidlig, avslørte hun, og la til:

- På noen områder så føles han som en yngre mann. Jeg har virkelig fått det beste av to verdener.

GODE VENNER: Miranda Kerr og Orlando Bloom ble et par i 2007. Tre år senere giftet de seg, og i oktober 2013 avslørte duoen at de hadde gått fra hverandre flere måneder tidligere.  Foto: Ap
GODE VENNER: Miranda Kerr og Orlando Bloom ble et par i 2007. Tre år senere giftet de seg, og i oktober 2013 avslørte duoen at de hadde gått fra hverandre flere måneder tidligere. Foto: Ap Vis mer

God venn med eks-mannen

Kerr var tidligere gift med Hollywood-stjernen Orlando Bloom (39), men ekteskapet gikk i oppløsning i 2013. Han er forøvrig i dag kjæreste med popstjernen Katy Perry (31).

Eksene har likevel klart å beholde en god tone seg i mellom, og samarbeider tett om sønnen Flynn (5 1/2).

De inngikk også en pakt etter bruddet, om at nye dater og kjærester ikke skulle dras med hjem og presenteres for Flynn.

- Vi ble enige om at vi må ha kjent personen i et halvt år før vi introduserer dem til ham, forklarer hun til nettstedet.

Og mye kan tyde på at Evan Spiegel er en mann hun har sterke føleler for.

- Evan har møtt Flynn, så ja, ting går bra mellom oss. Orlando synes han er super. Vi er en moderne familie nå, konstanterer hun.

STOLT MAMMA: Fra ekteskapet med Orlando Bloom, har Miranda sønnen Flynn. Foto: Xposure
STOLT MAMMA: Fra ekteskapet med Orlando Bloom, har Miranda sønnen Flynn. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: Lady Gaga og Taylor Kinney har avlyst bryllupet