Miranda Kerr fødsel med amme-bilde

- Det var et langt, anstrengende og vanskelig arbeid, avslører modellen.

LYKKELIGE: - Vi er så glade og bare nyter at vi er en familie. Han er vår lille solstråle. Tusen takk alle sammen for deres nydelige lykkeønskninger og glade tanker, skriver Miranda Kerr på Kora Organics nettsider. Foto: All Over Press
LYKKELIGE: - Vi er så glade og bare nyter at vi er en familie. Han er vår lille solstråle. Tusen takk alle sammen for deres nydelige lykkeønskninger og glade tanker, skriver Miranda Kerr på Kora Organics nettsider. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I starten av januar kunne nettstedet Contactmusic melde at fødselen var i gang for Orlando Blooms (33) kone, supermodellen Miranda Kerr (27). Nå bekrefter Kerr at det forelskede paret har blitt foreldre til en liten sønn, skriver People.

Babyen Flynn ble født 6. januar, avslørte modellen på sin Kora Organics nettsider tirsdag. Dermed bekrefter hun altså ryktene som har svirret i en god stund. Samtidig har 27-åringen publisert et bilde av seg selv mens hun ammer den nyfødte gutten. Ved bildet har hun skrevet «vår nydelige, lille sønn».

Bildet av en ammende Miranda Kerr finner du her (Ekstern lenke).


- Jeg fødte ham på den naturlige måten, uten noen form for smertestillende medisiner. Det var et langt, anstrengende og vanskelig arbeid, men Orlando var med meg og støttet meg hele tiden. Han guidet meg gjennom det. Jeg kunne ikke gjort dette uten ham, skriver hun på nettsiden.

Kerr legger ikke skjul på at de hun og Orlando Bloom er to svært lykkelige foreldre for tiden.

- Vi er så glade og bare nyter at vi er en familie. Han er vår lille solstråle. Tusen takk alle sammen for deres nydelige lykkeønskninger og glade tanker, skriver modellen.
 
Miranda Kerr og Orlando Bloom har vært et par siden 2007, og giftet seg i stillhet i juli 2010.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Miranda Kerr stiller helt naken i 7. måned  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer