Miranda Kerr erstatter Kate Moss

Spansk klesgigant dropper én supermodell til fordel for en åtte år yngre.

MODELL: Kate Moss i et Mango-antrekk fra vår-kolleksjonen 2012. Foto: Stella Pictures
MODELL: Kate Moss i et Mango-antrekk fra vår-kolleksjonen 2012. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se stor bildeserie nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Siden høsten i fjor har den britiske supermodellen Kate Moss (37) vært muse for den spanske klesgiganten Mango.

Men nå er eventyret slutt.

Denne uken ble det nemlig kjent at den australske modellen Miranda Kerr (29) tar over som kleskjedens ansikt utad etter Moss, skriver Huffington Post.

«Mango er en kleskjede jeg elsker!», skriver den 29 år gamle skjønnheten i en pressemelding, og blir allerede tidlig på nyåret å se på postere og i Mango-katalogen for vårkolleksjonen 2013.

Kerr er gift med Orlando Bloom (35), som hun har sønnen Flynn (snart 2) med, og har siden 2006 figurert som en av verdens hotteste «Victoria's Secret»-engler.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Moss på sin side giftet seg med musiker Jamie Hince (43) noen måneder før det ble kjent at hun fikk det ærefulle Mango-oppdraget.

Den spanske kleskjeden ble etablert i 1984, og har siden den gang vokst seg stadig større. I dag har de over 2000 butikker i 103 land.

Tidligere har skjønnheter som Scarlett Johansson (28), Milla Jovovich (36), Karolina Kurkova (28), Naomi Campbell (42), Eva Herzigova (39) og Claudia Schiffer (42) posert for klesgiganten.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Miranda Kerr ga sønnen blits-beskyttelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer