Miranda Kerr: - Jeg ble avorlig deprimert da vi separerte oss

- Jeg skjønte ikke helt hva som foregikk, sier supermodellen Miranda Kerr om sin tøffe opplevelse.

BLE DEPRIMERT: Supermodell Miranda Kerr forklarer at hun slet psykisk i etterkant av bruddet med Orlando Bloom. Foto: Ap
BLE DEPRIMERT: Supermodell Miranda Kerr forklarer at hun slet psykisk i etterkant av bruddet med Orlando Bloom. Foto: Ap Vis mer

Etter tre år som ektepar offentliggjorde den australske supermodellen Miranda Kerr (33) og Hollywood-stjernen Orlando Bloom (39) at de skulle skilles.

I ettertid har duoen likevel klart å beholde en god tone seg i mellom, og samarbeider blant annet tett om sønnen Flynn (5 1/2).

På tross av at Kerr og Bloom hadde en felles enighet om at de begge ville bort fra forholdet, åpner førstnevnte nå opp om hvor tøff prosessen egentlig var.

- Da Orlando og jeg tok ut separasjon, ble jeg faktisk alvorlig deprimert, sier Miranda Kerr i et større intervju med kanadiske Elle.

Saken fortsetter under bildet.

GIFT I 3 år: Orlando Bloom og Miranda Kerr gikk fra hverandre i 2013. Paret giftet seg i 2010, og har sønnen Flynn sammen. Foto: Xposure
GIFT I 3 år: Orlando Bloom og Miranda Kerr gikk fra hverandre i 2013. Paret giftet seg i 2010, og har sønnen Flynn sammen. Foto: Xposure Vis mer

- Falt meg naturlig

33-åringen forklarer at hun aldri tidligere hadde slitt med psykiske plager, og at hun dermed ble svært preget av situasjonen hun befant seg i.

- Jeg har aldri kjent på den følelsen tidligere, og ettersom det alltid har falt meg naturlig å være glad, skjønte jeg ikke helt hva som foregikk.

For å håndtere situasjonen på best mulig måte, begynte supermodellen aktivt med yoga. Hun forklarer at meditasjon og en sunn livsstil hjalp henne gjennom de tøffe tankene.

I fjor sommer kom også nyheten om at Kerr hadde funnet lykken med Snapchat-gründeren Evan Spiegel (26).

Paret møtte hverandre for første gang på en Louis Vuitton-middag i New York i 2014, og i juni året etter begynte de å date.

Saken fortsetter under bildet.

FORLOVET: Evan Spiegel og Miranda Kerr forlovet seg i sommer, etter offisielt å ha vært et par i ett år.
 Foto: Splash News
FORLOVET: Evan Spiegel og Miranda Kerr forlovet seg i sommer, etter offisielt å ha vært et par i ett år. Foto: Splash News Vis mer

Nakenbilder på avveie

Forbes har tidligere omtalt Spiegel som en av verdens yngste dollarmilliardærer, og i sommer ble det kjent at paret er forlovet.

I et intervju med Net-a-porter tidligere i år fortalte Miranda at aldersforskjellen mellom henne og Spiegel slett ikke er en utfordring - snarere tvert imot.

- Han er 25, men han oppfører seg som om han er 50. Han er ikke ute og fester. Han går på jobb og kommer hjem etterpå. Vi går ikke ut. Vi vil heller være hjemme, spise middag og legge oss tidlig, avslørte hun, og la til:

- På noen områder så føles han som en yngre mann. Jeg har virkelig fått det beste av to verdener.

Orlando Bloom har på sin side funnet lykken med artist Katy Perry (31).

I starten av august vekket duoen blant annet oppsikt, etter at nakenbilder av Bloom på ferie med kjæresten ble spredt rundt på internett.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Ari Behn kapret drømmejobben