Mirakuløst comeback

Se så glad han er! Endelig er Michael Jackson tilbake der han hører hjemme!

SHOWMANN: Michael kom på scenen og vant kvelden. Publikum virket ekstatiske da han sang for første gang på seks år. Foto: AP/SCANPIX
SHOWMANN: Michael kom på scenen og vant kvelden. Publikum virket ekstatiske da han sang for første gang på seks år. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hyllet som en konge!

SEHER.NO: Michael Jackson sang bare noen få strofer, men det var nok for fansen. Det var kaotiske tilstander da The King of Pop i natt gjorde comeback på scenen.

Det ble aldri noen fremføring av «Thriller», slik mange aviser skrev før showet. I stedet fremførte Jackson litt av «We Are The World». Fansen eksploderte da han sto på scenen.

Han fikk prisen Diamond Award - som tidenes mestselgende artist. Han har hittil solgt 700 millioner plater! Superstjernen holdt en takketale der han takket familien og fansen - til øredøvende jubel.

- Jeg er dypt rørt over denne prisen. Det var min drøm at Thriller skulle bli det mestselgende albumet, og Gud har svar på mine bønner, sa Jackson, ifølge vg.no.

Senere kom et barnekor på scenen og sang Jacksons superhit «We are the world». Tre minutter ut i sangen kom popkongen inn på scenen igjen. Han hilste først på barna på scenen. Deretter håndhilste han på tilskuerne nærmest scenen. Han plukket også med seg et amerikansk flagg fra en tilskuer.

Så sang han - sammen med barna. Jackson bidro bare på refrenget, og lyden var ikke bra i den store hallen. Det så likevel ikke ut til å skuffe fansen som fikk se Michael opptre på scenen for første gang på seks år. Flere av dem brøt ut i gråt og besvimte.

Jackson stod til sammen på scenen i fire minutter - og mesteparten av tiden gikk med til å vinke og hilse på fansen.

Det var stjerner i kø på Earl's Court Arena i London. Beyonce åpnet showet med et forrykende sceneshow foran et hylende publikum. I tillegg opptrådde stjerner som Katie Melua, Nelly Furtado og Andrea Bocelli. Men det var aldri noen tvil om hvem alle ventet på: Michael! Lindsay Lohan var kveldens vertinne.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer