«Mirakelbabyen» er født

- Vi har egentlig aldri turt å håpe på at denne dagen skulle komme, sier Bengt Eidem, som ble pappa mot alle odds.

FIKK KREFT: Bengt Eidem var politisk rådgiver for forsvarsminister Kristin Krohn Devold da han fikk kreft i 2005. Han engasjerte seg da sterkt for at flere skal bli blodgivere og donorer.  Foto: SCANPIX
FIKK KREFT: Bengt Eidem var politisk rådgiver for forsvarsminister Kristin Krohn Devold da han fikk kreft i 2005. Han engasjerte seg da sterkt for at flere skal bli blodgivere og donorer. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Bengt Eidem (33) ble landskjent da han i 2005 startet en kampanje for å finne blod- og beinmargsgivere etter at han hadde fått akutt myelogen leukemi.

Legene ga ham null til fem prosent sjanse for å overleve, men mot alle odds fant de en donor. I 2009 fikk han tilbakefall, og ble satt på strålebehandling og cellegift. Sjansen er stor for å bli steril når man blir satt på cellegiften Eidem fikk, og derfor var det et stort øyeblikk for familien da de i fjor høst kunne offentliggjøre graviditeten.

Onsdag ettermiddag klokka 16.10 kom barnet til verden.

- Dette er enormt, og jeg tror det ikke har gått opp for meg ennå. Vi har egentlig aldri turt å håpe på at denne dagen skulle komme, så vi er veldig, veldig glade og takknemmelige, sier Bengt Eidem til Dagbladet.


Den tidligere høyrepolitikeren og kona Kristin Onsøien, skal kalle den lille gutten William. Han var 3320 gram da han ble født.

- Vi har fått vår livs største gave, sier Eidem til Dagbladet, og takker alle som har hjulpet han fram til det store øyeblikket.

Da graviditeten først ble kjent gjennom Se og Hør i fjor høst, sa Eidem:

- Det føles som et lite mirakel. Mellom 2005 og 2009 trodde vi ikke jeg var i stand til å få barn. Da vi fikk beskjed om at det likevel var «liv i leiren», turte vi ikke håpe altfor mye på at drømmen skulle bli virkelig. Men verdens sterkeste cellegift klarte ikke å slå knockout på «svømmerne» mine, sa Eidem til Se og Hør.


Eidem jobbet tidligere som politisk rådgiver for daværende forsvarsminister Kristin Krohn Devold.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.