KOPNKURRERER OM DE SAMME SEERNE: Artisten Mira Craig (27) skal skaffe seere til både NRK og TV 2 i kveld. Her er hun fra innspillingen av "Beat for beat" som går klokka 19.55 på NRK og fra TV 2s "X factor som begynner fem minutter seinere. Foto: NRK/TV
KOPNKURRERER OM DE SAMME SEERNE: Artisten Mira Craig (27) skal skaffe seere til både NRK og TV 2 i kveld. Her er hun fra innspillingen av "Beat for beat" som går klokka 19.55 på NRK og fra TV 2s "X factor som begynner fem minutter seinere. Foto: NRK/TVVis mer

Mira vinner garantert TV-krigen!

I dag starter TV-krigen om fredagskvelden mellom "Beat for Beat" og "X Factor". Mira Craig er i begge programmer på akkurat samme tidspunkt...

SEHER.NO: Fredag kveld er det klart for en ny sesong av "Beat for Beat" på NRK, hvor den alltid så sprudlende programlederen Ivar Dyrhaug (60) tar i mot spennende gjester.

Fredag består artistlagene av Samsaya (29) og Mira Craig (27) som skal synge mot vokalistene Svein Finneide og Aslak Johansen.

"Beat for Beat" starter klokken 19.55 på NRK 1, kun fem minutter før "X Factor" starter på TV2.

Det spesielle er at Mira Craig er med i begge programmer på samme tid, på dagen der kanalen for alvor begynner kampen om TV-seerne. Mens hun synger seg gjennom "Beat for beat", sitter hun også i dommerpanelet i "X factor" og hyller og slakter talentene.

Dermed må artisten konkurrere mot seg selv i beste sendetid fredag kveld, og kjempe om tv-seerne for to ulike kanaler.
"X Factor" - som er en av TV2s største satsinger denne høsten - hadde premiere forrige fredag, og hele 554.000 seere fikk med seg startskuddet.

For NRK og "Beat for Beat"-premieren blir det med andre ord kniving om seerne i kveld.

Pressekontakt i TV2, Bjarne Laastad, sier til Seher.no at han tror det vil bli tøff konkurranse fra NRK.

- "Beat for Beat" har alltid vært et sterkt program som folk liker, men vi har vist tidligere at dersom vi har sterke konsepter, så går det bra, sier Laastad, som synes det er umulig å si hvem som stikker av med flest seere i kveld.
- Det er ikke nødvendigvis forskjellige seergrupper på "X Factor" og "Beat for Beat", men Mira har to veldig forskjellige roller på de to programmene i kveld, understreker han.

Seher.no lyktes ikke i å få en kommentar fra Mira Craig på saken.

Se "Beat for Beat" på NRK klokken 19.55 eller "X Factor" på TV2 klokken 20.00.
Har du et kjendistips? Tips oss på
seher@seher.no, eller ring oss på vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ:
- Årets norske vinner blir en mann