I VINDEN: Mira Craig er aktuell med den nye singelen "I'm the One". I tillegg lages det dokumentar om henne og det fartsfylte livet hennes. Foto: Anders Myhren/Seher.no
I VINDEN: Mira Craig er aktuell med den nye singelen "I'm the One". I tillegg lages det dokumentar om henne og det fartsfylte livet hennes. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Mira utelukker ikke Playboy

- Jeg er med på masse rart jeg, bare det skjer til riktig tid.

SEHER.NO: Dokumentar og singel-aktuelle Mira Craig figurerer for tiden lettkledd på forsiden av bladet Mann - som blondine.

- Ja, det er gøy å eksperimentere og prøve nye ting. Hvordan ser jeg ut med rødt hår, sort hår eller blondt? Det kan fort bli kjedelig hvis man virkelig gror seg fast i det samme om og om igjen og ikke tør å prøve nye ting. Da jeg var liten var en av favorittingene mine å gjøre å gå i mamma og pappas skap og kle seg ut. Og det er sånn jeg ser på det nå, at det er det jeg gjør nå også nesten. Jeg kler meg ut, liksom. Det er gøy, sier Mira til Seher.no.

26-åringen bør være vant til å bli sett på som sexy, og holder også et åpent sinn med hensyn til hvordan hun fremstår.

- Sett at du skulle ha gjort det stort i USA. Kunne Playboy ha vært aktuelt?

- Aner ikke. Jeg tror det må være a little bit down the line, altså. En ting er hvis man skal stille opp i lite klær. Men ingen klær, det vet jeg ikke helt om er min greie, svarer den driftige artisten.

Utelukke det vil hun likevel absolutt ikke.

- Nei, jeg utelukker egentlig ingen ting, jeg. Altså, verden er jo et eventyr! Jeg lever i en koffert på livets reise, liksom. Jeg er med på masse rart jeg, bare det skjer til riktig tid. Så jeg aner ikke. Jeg kan egentlig ikke si hva jeg gjør om seks måneder fordi jeg lever fritt, sier Mira Craig til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767

LES OGSÅ: Mira: - Én scene er ganske drøy

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.