Mira stråler av forelskelse

Mira synes MGP er litt skummelt, men forelskelsen hjelper.

I LYKKERUS: Mira Craig stråler foran kveldens delfinale i Melodi Grand Prix. Foto: Per Ervland/Aller Internett
I LYKKERUS: Mira Craig stråler foran kveldens delfinale i Melodi Grand Prix. Foto: Per Ervland/Aller Internett Vis mer
Se Seher.nos intervju med Mira Craig nederst i saken!  


SEHER.NO:  Den "Melodi Grand Prix"-aktuelle artisten Mira Craig (27) gnistrer av forelskelse når Seher.no møter henne i forkant av delfinalen i Skien.

Selv om hun ikke vil bekrefte om kjæresten, Kevin Mbugua, vil være tilstede i salen under showet, er det det ganske tydelig at forelskelsen har gjort henne godt! Hun synes nemlig at det er litt skummelt denne gangen.

Litt skummelt

- Det er litt skummelt å fremføre en låt jeg har skrevet selv og som alle kan kritisere meg for. Men jeg føler at dette er en låt som er meg, og som jeg jeg står inne for, sier Mira Craig til Seher.no

Hun roser teamet rundt henne for den generøsiteten de har vist underveis.

- Jeg har virkelig fått lov å boltre meg i mine egne ideer, designe min egen kjole og jeg gleder meg masse til å stå på scenen i Skien, stråler Craig.

 
Mistet stemmen
Men oppladningen til showet har ikke vært ideell.

- Jeg mistet stemmen etter videoinnspillingen, så jeg har vært veldig forsiktig de siste dagene og tatt det med ro med god mat, hvile og oppvarming av stemmebåndene, sier hun. 

- Men nå er showet  på plass og kjolen sitter som et skudd. Hun vil ikke røpe verken farge eller design, men sier at den er lang, sier hun.


Craig at sangen hun skal fremføre, er en roligere sang enn det de fleste er vant med fra hennes side.

- Jeg tror egentlig alt kommer til å stå og falle på stemmen og fremføringen. Og nå tar jeg til meg alt av hyggelige tilbakemeldinger. For hver fan som skriver til meg på Facebook, eller for hver person som sier noe positivt, styrker meg så mye mer enn folk tror, sier hun.

Se video her:                                           

[obj:media:8316]

                                            


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Jeg har fått meg kjæreste