-VI RESIRKULRERES: - Jeg tror ikke på døden, jeg tror vi går ut av kroppen og inn i en annen dimensjon. Foto: Anders Myhren, Seher.no
-VI RESIRKULRERES: - Jeg tror ikke på døden, jeg tror vi går ut av kroppen og inn i en annen dimensjon. Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

Mira slaktes etter kreftpåstander

- Dette er bare tull, sier overlege...

SEHER.NO:  Mira Craig (27) mener kroppen kan helbrede seg selv og at mange sykdommer ofte skyldes negative tanker.

Artisten er av den oppfatning av at mange sykdommer starter med blokkeringer, skriver VG.

- Det sies jo at for eksempel kreft i veldig mange tilfeller forårsakes av skyldfølelse, sier Craig i et åpenhjertelig intervju med avisen.

Mira mener nemlig at alle har godt av å slippe løs forutintatte oppfatninger og åpne for evner som healing og varme hender.

- Kroppen er bare et smart instrument, vi skjønner bare ikke hvordan vi skal bruke den. Måten vi er oppdratt på - at vi ikke tror på ting vi ikke hatr sett eller fått forklart - har stengt en del knapper i hjernen og i kroppen. Men energien i kroppen er mye sterkere enn folk tror, forklarer hun.

I likhet med prinsesse Martha tror også Mira Craig på at en åndelig beskyttelse hjelper henne i livet.

- Jeg føler at jeg har hatt den slags type fra noe som har hjulpet meg på min vei, sier hun.

Avdelingsoverlege ved kreftavdelingen ved St.Olavs Hospital , Stein Sundstrøm, mener det er feil at skyldfølelse eller blokkeringer i hjernen fører til kreft.

- Det er bare tull. Det er ingen medisinsk dokumentasjon som kan støtte en slik påstand, sier han til VG.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Jeg forstod ikke den delen