LAGER DOKUMENTAR: Mira Craig har på eget initiativ fått et kamerateam til å følge etter henne. Planen er å gi ut dokumentaren "Mira Craig Live" på DVD og deretter få den vist på TV. Foto: SCANPIX
LAGER DOKUMENTAR: Mira Craig har på eget initiativ fått et kamerateam til å følge etter henne. Planen er å gi ut dokumentaren "Mira Craig Live" på DVD og deretter få den vist på TV. Foto: SCANPIX Vis mer

Mira kan bli TV-serie

- Det er på tide at folk får se hva som egentlig skjer...

SEHER.NO: Artisten Mira Craig (26) er kjent for å lage popmusikk - inkludert "Hold On Be Strong" - låta Maria Haukaas Storeng vant fjorårets norske Melodi Grand Prix-finale med.

Nå er Mira også aktuell med en dokumentarfilm om sitt eget liv.

Sangfuglen har på eget initiativ fått et kamerateam til å følge henne i hennes hektiske hverdag.
Resultatet skal ifølge VG bli filmen "Mira Craig Live" og etter planen gis ut på DVD. Men går det som Mira selv ønsker, vil den også bli vist på TV etter hvert.

- Det er på tide at folk får se hva som egentlig skjer "behind the scenes". Jeg tror det blir interessant for folk å se hvor mange roller jeg spiller, og alle ansvarsområdene jeg har. Dette er ikke en lek, sier artisten, som for tiden har mange jern i ilden.

I morgen kveld varmer Mira opp for bandet N.E.R.D og Pharrell Williams i Oslo Spektrum, og til våren planlegger hun å slippe sitt tredje album.

Hun legger ikke skjul på at stresset også kommer fram på TV-opptakene.

- Og når jeg er stresset må folk virkelig oppføre seg, ellers klikker jeg, sier hun til VG.
Noen kjæreste har hun imidlertid ikke fått tid til ennå.

- Gi meg en platinaplate og en kontrakt i utlandet først, så tar vi kjæreste etterpå. Har jeg det, er det enklere å skaffe seg kjæreste også, spøker hun.


Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: - Det er så mange som ser opp til meg