Mira ikke med i «Skal vi danse»

Ikke alle spekulasjonene rundt «Skal vi danse» ser ut til å stemme.

IKKE MED: Mira Craig skal, etter det Se og Hør erfarer, ikke delta i årets «Skal vi danse». Foto: FameFlynet
IKKE MED: Mira Craig skal, etter det Se og Hør erfarer, ikke delta i årets «Skal vi danse». Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Det har lenge vært spekulasjoner om hvem som skal delta i årets sesong av TV 2-suksessen «Skal vi danse».

Navnene som har vært fremme i media som aktuelle navn er artist Mira Craig (29), stavhopperen Cathrine Larsåsen (25), playboy-legenden og skuespilleren Lillian Müller (60) og artist og låtskriver Hanne Sørvaag (32). 

Se og Hør kan nå bekrefte at både Larsåsen, Müller og Sørvaag er klare for å svinge seg på parketten denne høsten.

Mira Craig, som flere medier har beskrevet som en av årets deltakere, skal etter det Seoghør.no erfarer ikke delta i årets sesong av danseprogrammet.

- Tradisjonen tro spekulerer pressen i hvem høstens kjendiser er. Dette setter TV 2 pris på, og det viser seg at tross sesong 8 er det fortsatt stor interesse for «Skal vi danse». Dansekjendisene lanseres først 11. august, og vi bekrefter ingen navn i forkant, har pressekontakt i TV 2, Unn Grete Berge, tidligere uttalt.

Programlederne for årets sesong er Katrine Moholt (38) og Carsten Skjelbreid (40). Danserne som er med i årets sesong er ifølge VG denne uken Marianne Sandaker (24), Olga Divakova (24), Elena Bokoreva Wiulsrud (26), Egor Stalion Filipenko (25), Maria Sandvik (30), Lars Alexander Wiulsrud (26), Tom-Erik Nilsen (26), Calle Sterner (23), Glenn Jørgen Sandaker (27) og Tone Jacobsen (32).

Hvem de resterende deltakerne er, blir offentliggjort lørdag 11. august.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vil amme i «Skal vi danse»-pausene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer