I BOBLEJAKKE: Craig viste fram babymagen ikledd en boblejakke, som hun ikke ønsket å ta av seg. Foto: Thomas Horni / Seher.no
I BOBLEJAKKE: Craig viste fram babymagen ikledd en boblejakke, som hun ikke ønsket å ta av seg. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer

Mira Craig viste fram babymagen

Og avslørte terminen på kinopremiere.

Publisert
SEHER.NO: Torsdag kveld hadde den norske filmen «Exteriors» premiere på Klingenberg kino i Oslo. I den anledning var det lagt ut en lang rød løper.

Gravide Mira Craig (28) forsøkte å snike seg inn bakveien, men slapp ikke unna pressen av den grunn. Dermed fikk fotografer og journalister se den norske stjernen, som er drøye seks måneder på vei.

- Det har ikke gått helt opp for meg ennå at jeg skal bli mamma. Men jeg gleder meg veldig, sa Mira.

Craig avslørte også fødselsterminen. Etter planen blir hun mamma i juni.

- Terminen er 1. juni, fortalte en smilende Mira.

Den norske artisten holdt graviditeten hemmelig helt til i femte måned. Da nyheten først kom ut, holdt hun barnefaren hemmelig.

Noen dager senere kom det frem at stjernen hadde funnet kjærligheten med Numa Norderhaug (27).
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Håper at jeg ikke blir for snill

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer