Mira Craig viser frem rumpa

Den norske artisten er stolt av sitt nye album og ferske musikkvideo - så vel som vekttapet sitt!

SEXY SANGER: Mira Craig er tilbake med nytt album, fersk musikkvideo og en misunnelsesverdig bikinikropp - som hun overrasket fansen med å vise frem på Instagram denne uken. Foto: Mira Craig/Instagram
SEXY SANGER: Mira Craig er tilbake med nytt album, fersk musikkvideo og en misunnelsesverdig bikinikropp - som hun overrasket fansen med å vise frem på Instagram denne uken. Foto: Mira Craig/Instagram Vis mer

SEOGHØR.NO: Mira Craig (32) er brått tilbake for fullt i musikkbransjen, etter at hun forrige uke både slapp albumet «See The Light» og musikkvideoen til singelen «Dead or Alive».

Og den norsk-amerikanske artisten, som for tiden befinner seg i L.A. ifølge 730.no, har flere ting å være stolt av.

Denne uken overrasket hun nemlig Instagram-følgerne sine med en sexy bikinibilde-collageInstagram-profilen sin, der hun viser frem resultatet etter å ha gått ned i vekt den siste tiden.

- Jeg gjør aldri dette, men jeg er så stolt av meg selv for å ha gått ned i vekt!!! (...) Jeg er tidlig oppe som vanlig, klar for en ny dag, klar for å jobbe og tenkte jeg ville dele dette med dere før jeg tar en morgendukkert, skriver Mira stolt.

 

På bildene er småbarnsmoren, som fikk sønnen Mio Amioko (3) i 2011, iført en knyttebikini med pantermotiv som fremhever de flotte formene hennes. En rekke av Miras Instagram-følgere har allerede rost den vakre artisten for forvandlingen.

Og etter alt å dømme er «Boogeyman»-stjernen virkelig «fit for fight» som artist igjen, etter å ha satt musikken på vent et par år mens hun studerte mote ved Esmod i Oslo.

På popartistens hjemmeside kan du laste ned Miras nye album.

I videoen til «Dead or Alive», der hun spiller poker og fester med sine to amerikanske kusiner i Las Vegas, ser 32-åringen flott ut - også i scenene der hun karrer seg forslått gjennom et ørkenlandskap.

Se hele musikkvideoen nedenfor:

 

LES OGSÅ: Tvangsinnlagt på psykiatrisk uten at hun visste det