- Minst én av disse må i duell

Og spilleselskapet har klokketro på Atle Pettersen...

ÉN AV DISSE RYKER: Samtidig er spilleselskapet sikre på at enten Rune Larsen, Inger Lise Hansen eller Lars Bohinen er ute av konkurransen etter lørdagens sending. Foto: Stella Pictures
ÉN AV DISSE RYKER: Samtidig er spilleselskapet sikre på at enten Rune Larsen, Inger Lise Hansen eller Lars Bohinen er ute av konkurransen etter lørdagens sending. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag kveld skal kjendisene nok en gang svinge seg på parketten når «Skal vi danse» går på lufta fra Nydalen i Oslo.

For spilleselskapet Unibet seier Atle Pettersen opp som en klar vinner.

- Atle er helt rå på dansegulvet, og styrker favorittposisjonen hos oss. Han har alt, og er den største favoritten til å vinne hele showet, forteller pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet.

Hanssen forklarer at det dommernes vurderinger ikke nødvendigvis er spesielt utslagsgivende i konkurransen.

- Forrige lørdags duell mellom Lars Bohinen og Rachel Nordtømme, viser med all tydelighet at dommernes vurderinger ikke betyr all verden. TV-seerne vil ha show og tydelige profiler, de stemmer på kjendiser med innhold og glamour. Rachel Nordtømmes exit var en liten bombe for mange, men viser bare hvor uforutsigbar denne kjendiskonkurransen er. Det holder ikke bare å være kjent – du må spille på hele kjendispakka, og ha en historie som selger.

Unibet tror minst en av trioen Lars Bohinen, Inger Lise Hansen og Rune Larsen kommer til å havne i duell lørdag.

- Minst en av disse havner i duell på lørdag, med mindre publikum er enda mer i utakt med dommerne – eller de virkelig hever prestasjonene etter nok en tøff uke i treningsrommet, sier Hanssen.

Slik ser Unibets vinnerodds ut før lørdagens sending:

Atle Pettersen 2,75
Stella Mwangi 4,50
Noman Mubashir 6,00
Anders Jacobsen 7,50
Kari Traa 7,50
Anna Anka 10,00
Lars Bohinen 15,00
Inger Lise Hansen 30,00
Rune Larsen 40,00


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her gråter hun over venninnens død

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer