- Minsker menneskets verdighet

Den katolske kirken kritiserer Ricky Martins surrogatbarn.

PAPPA: Ricky Martin ble forrige uke pappa til to tvillinggutter ved hjelp av surrogatmor.  Foto: All Over Press
PAPPA: Ricky Martin ble forrige uke pappa til to tvillinggutter ved hjelp av surrogatmor. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I forrige uke ble det kjent at lationsanger Ricky Martin (36) har blitt far til et tvillingpar ved hjelp av en surrogatmor.

- Guttene er sunne og friske og blir nå tatt hånd om av Ricky. Han gleder seg til å starte et nytt kapittel i livet sitt som forelder, og nå vil han tilbringe resten av året borte fra offentligheten for å ta best mulig vare på barna, da popstjernens talsperson til People i forbindelse med fødselen.

"La Vida Loca"-sangeren, som skal ha betalt en kvinne for å hjelpe han få tvillingsønnene, mottar nå sterk kritikk av den katolske kirken for denne "umenneskeligheten", skriver Perezhilton.com.

Ifølge Oscar Andres Rodriguez, kardinal i Honduras, er det å gå imot menneskets verdighet å gjøre det Martin nå har gjort.

- Det Martin har gjort er umenneskelig og minsker menneskehetens verdighet. Du kan ikke bare kjøpe eller leie liv. Det er enda verre når det er noen som er kjent og som opptrer i offentligheten som gjør det, skal Rodriguez ha uttalt.

Også den meksikanske talkshow-kongen Esteban Arce skal ha kritisert Martin.

- Jeg synes ikke det er riktig å nekte barn en morsfigur bare fordi en har et stort ego, uttalte han nylig.

Om det er det faktum at Martin nå har blitt far ved hjelp av surrogat, eller om det er de stadige ryktene vedrørende hans seksualitet, som opprører Kirken, katolikkene og meksikanske talkshowverter mest, vites ikke.

Rykter skal også ha det til at det er Martins kusine som er mor til tvillingguttene.

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no

LES OGSÅ: - Rickys sjokkerende soling