Minnestunden ble for sterk for Kevin Costner

Whitney Houstons nære venn måtte forlate salen.

MOTTOK MORENS PRIS: Whitney Houstons datter Bobbi Kristina og hennes svigersøster Patricia mottok Billboards millenium-pris på vegne av Whitney sist søndag. Foto: All Over Press
MOTTOK MORENS PRIS: Whitney Houstons datter Bobbi Kristina og hennes svigersøster Patricia mottok Billboards millenium-pris på vegne av Whitney sist søndag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kevin Costner (57) og Whitney Houston var svært gode venner. Da den avdøde sangerinnen ble hyllet under Billboard Music Awards sist søndag, måtte Costner forlate salen. Talen til Houstons datter ble for sterk kost.

- Jeg så Bobbi Kristina (19) snakke, og er glad for at hun er ute i offentligheten. Men til slutt ble det så vanskelig at jeg måtte forlate salen, sier Costner til ET Online.

Costner og Houston ble gode vennner under innspillingen av filmen «The Bodyguard», i 1992. Whitney spilte inn låten «I Will Always Love You» til filmen, som senere ble en internasjonal verdenshit. Opprinnelig skulle hun synge en annen låt, men da hun fant ut at den ble brukt til å promotere tomater, var det Kevin Costner som foreslo at hun skulle synge sangen.

Artisten Jordin Sparks (22) fremførte sangen under Billboard Music Awards. Og nå hevder Costner at han syns det er vanskelig å høre den igjen. Blant annet fikk den Whitneys datter til å gråte, før hun senere mottok millenium-prisen, på vegne av moren som døde i februar.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik var Whitneys Houstons liv  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer