Harry Brant:

Minnes kjendissønnen etter brå død

Lily Margaret Brant minnes sin kjære bror som døde brått 17. januar.

DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen Vis mer
Publisert

Tirsdag kom den tragiske nyheten om at den amerikanske modellen Harry Brant hadde gått bort, bare 24 år gammel. Han var sønnen til den amerikanske supermodellen Stephanie Seymour (52) og finansmannen Peter Brant (73).

Familien bekreftet dødsfallet til New York Times, der det kom fram at 24-åringen døde som følge av en overdose. Brant hadde i flere år slitt med rusavhengighet.

Nå minnes lillesøstera Lily Margaret Brant (16) sin kjære bror i et rørende innlegg på Instagram, som er blitt omtalt av flere medier - deriblant Page Six. Med sine 12 000 følgere har hun delt et bilde av seg selv sammen broren fra barndommen.

CELEBERT SELSKAP: Harry Brant (ytterst t.v.) sammen med Nicky Hilton, Derek Blasberg og broren Peter i 2012. Foto: Billy Farrell Agency/ REX/ NTB
CELEBERT SELSKAP: Harry Brant (ytterst t.v.) sammen med Nicky Hilton, Derek Blasberg og broren Peter i 2012. Foto: Billy Farrell Agency/ REX/ NTB Vis mer

Lily Margaret Brant innleder innlegget med å beskrive 24-åringen som verdens beste bror og hennes beste venn.

«Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg vil savne deg. Du var en fantastisk bror for meg, og du sto ved min side gjennom alt. Du hadde den vakreste og mest sensitive sjelen, og en sans for humor som kunne lyse opp dagen til alle og enhver», skriver hun.

- Hvil i fred

Videre beskriver hun sin kjærlighet for storebroren - som alltid fikk henne til å smile.

- Du lærte meg hvordan jeg skulle ha empati for alle rundt meg, og du viste meg hvordan det føles å bli forstått og sørget for. Du lyste opp min verden og hjertet mitt er fylt av kjærlighet for deg. En del av deg vil bestandig være med meg. Jeg elsker deg for alltid, Harry. Du er en engel og du vil alltid være en vakker person på innsida og utsida. Hvil i fred, skriver hun avslutningsvis.

Lily Margaret Brant er det yngste barnet til Stephanie Seymour og Peter Brant, som giftet seg i 1995. Deres første felles barn kom til verden i 1993, da sønnen Peter II (27) så dagens lys. De har begge også barn fra tidligere forhold.

Mandag uttalte familien til New York Times at Harry Brant døde som følge av en overdose søndag 17. januar.

FAMILIEN: Harry Brant (t.v) med modellmoren Stephanie Seymour, broren Peter II og faren Peter Brant i Cannes i 2014. Foto: Matt Baron / Bei / Rex / Shutterstock / NTB.
FAMILIEN: Harry Brant (t.v) med modellmoren Stephanie Seymour, broren Peter II og faren Peter Brant i Cannes i 2014. Foto: Matt Baron / Bei / Rex / Shutterstock / NTB. Vis mer

- Vi vil for alltid være lei oss for at livet hans ble så kort som følge av denne ødeleggende sykdommen. Han oppnådde mye i løpet av sine 24 år, men vi vil aldri få sjansen til å se hva mer Harry kunne ha gjort, het det i familiens uttalelse.

DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen.
DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen. Vis mer

Modellkarriere

Harry Brant jobbet som nevnt som modell, og har vært å se i den italienske utgaven av Vogue, samt medvirket i kampanjer for luksusmerket Balmain.

Han har tidligere også lansert et sminkemerke for menn og kvinner i samarbeid med broren Peter. I sin ungdom skrev han også for magasinet Interview Magazine, som faren eier.

BRØDRE: Harry Brant og broren Peter II stod hverandre nær. Foto: Andy Kropa / AP / NTB.
BRØDRE: Harry Brant og broren Peter II stod hverandre nær. Foto: Andy Kropa / AP / NTB. Vis mer

Faren, businessmannen Peter Brant, eier en rekke ulike medier og magasiner i USA, og har bygd seg en solid formue også på kunst, eiendom og investeringer i filmbransjen.

Familien er nå i sorg etter tapet av deres kjære Harry.

- Harry var ikke bare sønnen vår, het det i familiens uttalelse tirsdag, som også beskrev ham som en fantastisk bror, et kjærlig barnebarn, en favorittonkel og en støttende venn.

Dette er for øvrig andre gang finansmann Peter Brant opplever å miste et barn. Sønnen Ryan Brant, som han hadde fra et tidligere ekteskap, døde 49 år gammel i 2019.

LES OGSÅ: -Drømmen er snart virkelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer