Ray og Karsen Liotta:

Minnes faren etter dødsfallet: - Takk for alt

Skuespilleren ble 67 år gammel.

67 ÅR: Skuespiller Ray Liotta ble funnet død i slutten av mai. Nå bryter datteren Karsen (t.v.) tausheten etter dødsfallet. her er far og datter på rød løper sammen i 2019. Foto: Jason Mendez/ Invision/ AP/ NTB
67 ÅR: Skuespiller Ray Liotta ble funnet død i slutten av mai. Nå bryter datteren Karsen (t.v.) tausheten etter dødsfallet. her er far og datter på rød løper sammen i 2019. Foto: Jason Mendez/ Invision/ AP/ NTB Vis mer
Publisert

I slutten av mai kom den triste nyheten om at skuespiller Ray Liotta, kjent fra blant annet mafiaklassikeren «Goodfellas», var blitt funnet død. Det meldte blant andre Deadline.

Skuespilleren ble 67 år gammel.

Ifølge nettstedet døde skuespilleren mens han sov, mens han var på innspilling i Dominikanske republikk.

Liotta etterlot seg forloveden Jacy Nittolo, som var med ham på innspillingen. Han etterlater seg også datteren Karsen (23), som han fikk med den tidligere kona Michelle Grace.

Nå bryter 23-åringen tausheten om den store sorgen etter farens dødsfall.

«Takk for alt»

23-åringen delte torsdag et innlegg på Instagram, hvor hun hyller den avdøde faren.

«De som kjente ham, elsket ham. Du er den beste faren noen kunne bedt om. Jeg elsker deg. Takk for alt», skriver hun til et gammelt bilde av far og datter.

Karsen har flere ganger gjennom årene delt søte hyllester til faren, hvor hun har gjort det tydelig at de hadde et svært tett far-datter-bånd.

Flere hyllester

Ifølge PageSix er hennes aller første innlegg på Instagram dedisert til faren. Den gang, i 2013, delte hun et bilde av de to, hvor hun gratulerte skuespilleren med dagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer