KONTROVERSIELL: Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen har kalt det norske folk idioter før, og i sommer kalte han Siv Jensen en traktorlesbe. - Jeg tåler det, sier Jensen.
KONTROVERSIELL: Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen har kalt det norske folk idioter før, og i sommer kalte han Siv Jensen en traktorlesbe. - Jeg tåler det, sier Jensen.Vis mer

- Minner om en besk mannekvinne

Filmregissør lot Siv Jensen (39) få gjennomgå over eteren.

SEHER.NO: Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen (46) har mottatt flere internasjonale filmpriser for sine filmer, og står blant annet bak den norske drama-komedien "5 løgner".

Nå skaper Jacobsen overskrifter igjen, etter han i sommer ble benyttet sjansen til å kalle Siv Jensen en "traktorlesbe" i et intervju på RadioTango, da samtalen dreiet over på Fremskrittspartiet.Frp-formannen er tykkhudet nok til å takle personangrepet - men ikke uten forbehold.- Jeg tåler det. Foreløpig tåler jeg det, så folk får bare slenge dritt til meg. Jeg er tilhenger av ytringsfriheten. Folk må selv få sette grenser for hva de vil si til andre mennesker, sier Siv Jensen til Seher.no.

Siv selv beskyldt
Siv Jensen (39) måtte i juni selv tåle å bli beskyldt for personangrep da hun sammenlignet Ap-sekretær Martin Kolbergs angrep på overklassen i Norge med Mugabes angrep på opposisjonen i Zimbabwe.

- Det jeg uttalte om Martin Kolberg var ikke ment som et personangrep på han, jeg prøver jo å la være med personangrep, sier Jensen til Seher.no.

At hun selv blir kalt forskjellige ting i media synes hun er greit.

Står for uttalelsene

Regissør Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen selv har aldri møtt Siv Jensen, men står for uttalelsene han gjorde om hennes person på RadioTango.

- Det er noe med hennes herre-approach som minner om en besk mannekvinne! sier Jacobsen til Seher.no, som samtidig understreker at han på ingen måte har noe imot Jensen, som han synes fremstår som en svært intelligent kvinne.

Selv om 46-åringen har mange meninger om Jensen, benekter han at den type karakterer inspirerer han når han skal lage nye filmer.

- Nei, egentlig ikke. Alt jeg lager kommer fra min egen sjel, for å si det slik. Siv Jensen er et åpenbart intelligent og kunnskapsrikt menneske, men hun virker mer som en kald vind mot en mild sommerbris!


Har provosert før
Dette er imidlertid ikke den første gangen Krutzkoff Jacobsen kommer med kontroversielle uttalelser.

I 2001 måtte journalisten og homoaktivisten gå fra jobben som programleder på homouke-radioen RadiatoRadio etter å diskutert kukkost og dildoer.

Da "5 løgner" ikke slo an på kino, sjokkerte Jacobsen igjen da han skuffet gikk ut og kalte det norske folk idioter.

- Det norske folk får kjøpe frossenpizzaen sin, stemme Ap og FrP og steike i sitt eget fett og åndelige tomhet, sa regissøren til Dagbladet den gang.

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no!

LES OGSÅ: Siv Jensen fikk panikkangst