BILEN FUNNET: David Beckhams stjålne BMW fungerer nå som offisielt kjøretøy for Makedonias innenriksminister. Foto: AP
BILEN FUNNET: David Beckhams stjålne BMW fungerer nå som offisielt kjøretøy for Makedonias innenriksminister. Foto: APVis mer

Minister tok Becks' bil

I fjor ble David Beckhams armerte BMW stjålet i Madrid. Nå frakter den Makedonias innenriksminister.

SEHER.NO: Fotballspilleren David Beckham (31) har ikke sett bilen sin siden den forsvant fra et parkeringshus i Madrid i fjor. Nå har den ifølge Ekstrabladet dukket opp som regjeringsbil i Makedonia!

I sitt nye hjemland frakter Beckham-familiens armerte BMW X5 Makedonias kvinnelige innenriksminister Gordana Jankulovska rundt i hovedstaden Skopje. Likevel mener ministeren at hun har sitt på det rene:

- Hvis Beckham vil ha den tilbake, så skal jeg personlig gi ham nøklene, sier Jankulovska ifølge Ekstrabladet.

- Dette kjøretøyet har skiftet hender 20 ganger i Spania før det kom til Makedonia - så vi kan ikke formelt bevise at det har tilhørt Beckham, sier politiets talsmann Ivo Kotevski.

Bilen skal ha blitt sendt med skip fra Spania til Hellas før den ble kjørt nordpå til Balkan. I Makedonia ble den oppdaget under en smuglerrazzia, men da ingen gjorde krav på bilen tok regjeringen den i bruk som offisielt kjøretøy.

Men mye tyder på at den motebevisste fotballproffen må lære seg å passe bedre på sakene sine. Bilen er nemlig bare en av to identiske BMWer Beckham er blitt frastjålet i den spanske hovedstaden.