PÅ SYKEHUS: Verne Troyer ble mandag sendt på sykehuset etter at en venn hadde ringt nødetatene. Foto: AP / Matt Sayles
PÅ SYKEHUS: Verne Troyer ble mandag sendt på sykehuset etter at en venn hadde ringt nødetatene. Foto: AP / Matt Sayles Vis mer

Verne Troyer:

Mini-Me innlagt på sykehus

Skuespilleren var ekstremt lei seg, full og suicidal.

Publisert

(Se og Hør): For ett år siden sjekket «Austin Powers»-skuespilleren Verne Troyer (49) inn på rehab for å få hjelp med alkoholproblemene sine.

Han har vært innlagt på rehabiltering ved flere anledninger tidligere, og har også vært nær døden på grunn av misbruket.

Nå kan det se ut til at alkoholen har ødelagt for ham, atter en gang.

Mandag ble skuespilleren, best kjent for rollefiguren Mini-Me, lagt inn på sykehuset. Dette skjedde ifølge TMZ etter at en venn hadde ringt nødetatene og fotalt at 49-åringen var «ekstremt lei seg, full og suicidal».

Saken fortsetter nedenfor.

MINI-ME: Skuespilleren er best kjent som rollefiguren Mini-Me i «Austin Powers». Foto: AP / New Line Cinema, K. Wright
MINI-ME: Skuespilleren er best kjent som rollefiguren Mini-Me i «Austin Powers». Foto: AP / New Line Cinema, K. Wright Vis mer

Tirsdag ble det lagt ut et bilde på skuespillerens Instagram-konto som bekreftet at han var på sykehuset.

A post shared by Verne Troyer (@vernetroyer) on

«Ber om at dere har Verne i tankene og bønnene deres. Han får den beste behandlingen, og hviler komfortabelt. Setter pris på støtten fra familie, venner og fans over hele verden. Dere holdes oppdatert», står det på bildet.

En vanskelig kamp

Da den 81 centimeter høye skuespilleren i april i fjor sjekket seg selv inn på rehab, var han raskt ute med en uttalelse for å holde fansen oppdatert.

- Som dere vet, har jeg slitt med alkohol-avhengighet i fortiden, og selv om det ikke har vært en lett kamp, er jeg villig til å fortsette kampen dag etter dag, skrev 49-åringen på Facebook.

INN OG UT AV REHAB: Verne har i mange år slitt med sitt alkoholmisbruk, og har oppholdt seg på rehab flere ganger. Foto: NTB Scanpix
INN OG UT AV REHAB: Verne har i mange år slitt med sitt alkoholmisbruk, og har oppholdt seg på rehab flere ganger. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Verne skrev videre at bakgrunnen for innlegget var bekymrede fans.

- Jeg vil takke alle som har tatt kontakt, og for deres støttemeldinger. Det betyr alt for meg. Jeg klarer det med deres støtte, sa han den gangen. ​

Langvarig problem

Skuespillerens ekskone, Genevieve Gallen (45), har tidligere uttalt at Verne hadde så store alkoholproblemer at han nesten drakk seg selv til døde. Paret var gift i en kort periode i 2004.

- Rett etter at jeg traff Verne, drakk han seg nesten i hjel. Jeg fikk høre at han var på sykehus, og da jeg kom meg dit var han dekket i oppkast og diaré, sa hun til Radar Online i 2009.

ALKOHOLIKER: 49-åringens ekteskap med Genevieve Gallen tok slutt etter at skuespilleren ikke klarte å holde seg rusfri. Foto: AFP / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT
ALKOHOLIKER: 49-åringens ekteskap med Genevieve Gallen tok slutt etter at skuespilleren ikke klarte å holde seg rusfri. Foto: AFP / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT Vis mer

Genevieve fortalte også om en gang hun låste seg seg ute av leiligheten mens kjæresten lå døddrukken igjen - ute av stand til å hjelpe henne.

I 2003 klarte Verne å slutte å drikke, og året etter giftet paret seg. Men kun en måned etter bryllupet sprakk han, og skilsmisse var ikke til å komme utenom.

Sex-skandale

I 2008 opplevde Verne alle kjendisers mareritt, da en sexvideo av ham og ekskjæresten Ranae Shrider ble lekket.

Filmstjernen fikk midlertidig stoppet videre distribusjon av videoen. Da ekskjæresten kort tid etter innrømmet at det var hun som stod bak lekkasjen, var imidlertid videoen raskt i omløp igjen.

Duoen havnet i enda en konflikt senere samme år, da skuespilleren saksøkte ekskjæresten for mishandling.

Verne hevdet ifølge US Magazine at Ranae blant annet holdt ham fast mot hans vilje og kastet ham i gulvet.

- Når man plukker opp en 81 centimeter høy person og kaster ham ned i gulvet, så er det smertefullt, sa Troyers advokat Ed McPherson den gangen.

Ekskjæresten avfeide det hele.

- Etter vår mening er dette bare et forsøk på å skaffe seg publisitet fra hans karriere som er under gjennomsnittet, i kjølvannet av hans siste flopp i "The Love Guru", svarte Ranaes PR-agent Holly Bannon.

Fra hennes synspunkt gikk nemlig mishandlingen den andre veien.

- Den eneste mishandlingen som skjedde, var når han slo Ranae og hennes hund Lacy med pinnene han bruker for å nå ting. Han sparket dem også når han hadde et av sine fylle-raserier, sa Bannon til US Magazine.

POPULÆR: Verne Troyer ble verdenskjent etter rollen i «Austin Powers». Her er han avbildet sammen med popstjernen Britney Spears i 2002. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR: Verne Troyer ble verdenskjent etter rollen i «Austin Powers». Her er han avbildet sammen med popstjernen Britney Spears i 2002. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Austin Powers»-stjerne

Verne er mest kjent for sin rolle som Mini-Me i «Austin Powers»-filmene. Her spiller han protegén til Dr. Evil, spilt av Mike Myers (54).

Han har også spilt i «Harry Potter og de vises stein» i rollen som Klotak, en ansatt i Flirgott-banken.

I tillegg har skuespilleren figurert i mangefoldige reality-programmer, inkludert i britiske «Celebrity Big Brother» i 2009.

LES OGSÅ: - Han er som snytt ut av nesa på faren sin

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer