I SORG: komiker Tommy Steine har opplevd å miste flere kjære. Som nybakt far mistet han og ekskona to tvillingjenter ved fødselen, og i 2006 gikk «The Show»-makkeren Jan Werner Danielsen bort. Her er Steine avbildet i kameratens begravelse høsten 20 Foto: Marius Gulliksrud/ Stella Pictures
I SORG: komiker Tommy Steine har opplevd å miste flere kjære. Som nybakt far mistet han og ekskona to tvillingjenter ved fødselen, og i 2006 gikk «The Show»-makkeren Jan Werner Danielsen bort. Her er Steine avbildet i kameratens begravelse høsten 20 Foto: Marius Gulliksrud/ Stella Pictures Vis mer

- Mine to første barn døde ved fødselen

Tommy Steine snakker ut om den fryktelige opplevelsen.

Publisert
SEHER.NO: Den norske komikeren Tommy Steine (41), som for tiden er aktuell med forestillingen «Sommerlatter» på Aker Brygge, har opplevd nedturer så vel som oppturer, både i karrieren og privatlivet.

Komikeren er i dag forlovet med Linda Karlsen på sekstende året, blant annet fordi hans første ekteskap endte i skilsmisse da Steine var knapt 25 år gammel. Han anser nemlig skilsmissen som «det største nederlaget» i livet sitt. Men da han var gift med ekskona, opplevde de noe av det verste som kan skje nybakte foreldre.

- De var tvillinger. To jenter. De var født for tidlig, slik tvillinger ofte er, og veide 1100 og 1400 gram. De var som små dokker. Det var noe galt med navlestrengen til hun ene, hun fikk rett og slett ikke i seg nok næring, forteller han til Dagbladet Magasinet.

De nyfødte var toegget, men snart sluttet også den andre babyen å ta til seg næring. Legene prøvde lenge å holde liv i hun som overlevde fødselen, men også hun døde, utpå kvelden samme dag.

Steine og kona ble omtrent tvunget til å bli på sykehuset i en hel uke etter fødselen, omgitt av lykkelige vordende og nybakte foreldre. Legene mente nemlig at det var best at de befant seg der de hadde et profesjonelt støtteapparat rundt seg hele tiden.

- Overlegen var en veldig klok mann. «Tommy», sa han til meg. «Det er vanskelig å skjønne dette nå, å se noen lyspunkter, men jeg er helt overbevist om at dere får en ekstra gave som ikke andre får. Når dere får barn neste gang, vil dere oppleve en ekstra glede».

- Men å gå gjennom kirka med den bitte lille, hvite kisten var... Nei, jeg unner ikke noen andre opplevelsen av å miste barn i fødselen, forteller han åpenhjertig til Dagbladet Magasinet.

Men ifølge Steine hadde faktisk overlegen rett. Da sønnene Sondre (18) og Marius (15) kom til verden, skjønte Steine og hans daværende kone hva overlegen hadde snakket om. I ettertid har komikeren og forloveden Linda også blitt lykkelige foreldre - til barna Eirik (13) og Hedda (9).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg kan gifte meg når som helst  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer