- Mindre sjanser for kvinner over 40

Meg Ryan tror hun er blitt for gammel for Hollywood...

46 ÅR: Meg Ryan har hatt en strålende Hollywood-karriere. Nå tror hun at hun har blitt for gammel... Foto: All Over Press
46 ÅR: Meg Ryan har hatt en strålende Hollywood-karriere. Nå tror hun at hun har blitt for gammel... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmstjernen Meg Ryan (46) er overbevist om at hennes Hollywood-karriere nærmer seg slutten.

Ifølge skuespillerinnen er filmmulighetene for kvinner over 40 svært begrensede i filmbyen, skriver Starpulse.com.

Ryan, som slo gjennom i 1989 med den romantiske komedien "Da han møtte henne", var frem til 2000 en av Hollywoods mest populære og best betalte skuespillerinner.

Men da 46-åringen bestemte seg for å ta en pause fra skuespillerkarrieren etter skilsmissen med ektemannen Dennis Quaid i 2001, gikk ting raskt nedover...

Nå, i en alder av 46 år, tror ikke Ryan hun vil klare å gjenvinne sin tidligere superstjernestatus, mye på grunn av at det er svært få filmroller tilgjengelige for kvinner over en viss alder.

- Jeg tror at når Hollywood er ferdig med meg, så er jeg ferdig med Hollywood. Jeg er ikke interessert i å spille de samme rollene lenger, og jeg synes ikke det er trist at jeg ikke får den typen tilbud, sier Ryan.

Den Golden Globe-nominerte skuespillerinnen, som flere ganger har blitt kåret blant verdens mest sexy kvinner, har to barn, sønnen Jack Henry (16) fra ekteskapet med Quaid, samt adoptivdatteren Daisy True, som hun adopterte fra Kina i 2006.

Det er også disse hun har fokusert mesteparten av tiden sin på de siste årene.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: - Kjærlighet er utrolig vanskelig!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer