I HARDT VÆR: Mina har hisset på seg flere NRK-verteraner etter at Marianne Aulie navnga kjendisene som skal ha voldtatt henne, på Minas radioprogram. Foto: Hilde Ljøen, NRK
I HARDT VÆR: Mina har hisset på seg flere NRK-verteraner etter at Marianne Aulie navnga kjendisene som skal ha voldtatt henne, på Minas radioprogram. Foto: Hilde Ljøen, NRKVis mer

Mina får massiv støtte

Flere kjendiskvinner reagerer på kritikken fra Jan Otto Johansen & co.

SEHER.NO: I går gikk NRK-seniorer som Hans Wilhelm Steinfeld (55), Jahn Otto Johansen (72) og Geir Helljesen (67) hardt ut mot Mina Hadjian (31). Grunnen var at billedkunstneren Marianne Aulie (35), som skal ha blitt forsøkt voldtatt for 14 år siden av to mannlige kjendiser - navnga de angivelig skyldige mennene på direkten hos Mina.


I dag slår yngre medieprofiler ring om den mye omtalte P3-programlederen.


- Det er helt absurd at enkelte angriper henne for hva Aulie sa på direkte sending. Jeg skjønner ikke at noen kan se det på noen annen måte, sier Anne-Kat. Hærland (34) til VG.


- Det er helt utrolig dårlig gjort. Det kan ikke være slik at NRK skal være noe som aldri støter noen. Da blir jo statskanalen helt tannløs. Jahn Otto Johansen har jo blitt ganske tannløs selv, og jeg vet ikke engang om de tennene er ekte, fotsetter hun.


"Skal vi danse"-programleder Guri Solberg (30) innrømmer at hun ikke er overbegeistret for Minas radioprogram, men hun vil likevel gå langt for å forsvare hennes provoserende stil.


- Å komme nå og si at hun ødelegger for NRK er svært urettferdig. Mina lager en type radio som ikke alle liker, men jeg synes det er utrolig tøft at hun gjør det, sier hun til VG.


Også Trine Grung (35) støtter Hadjian.


- Folk liker ting som skiller seg ut, programledere som tør å være det lille ekstra. Mina kommer til å gå til himmels i NRK. Hun skaper debatt, og de som ikke gjør det får finne seg jobb et annet sted.