Kygo holder konsert:

- Min største noensinne

Kygo vender tilbake til Oslo. Denne gangen for en eksklusiv konsert på Ullevaal stadion.

STØRSTE: Kygo vender hjem. Det markerer han med sin største konsert noen sinne på Ullevaal Stadion. Foto: Sky Agency.
STØRSTE: Kygo vender hjem. Det markerer han med sin største konsert noen sinne på Ullevaal Stadion. Foto: Sky Agency. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det kommer frem i en pressemelding fra Sky Agency.

I samarbeid med NRJ og P5 hits, holder Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahl konsert på Ullevaal stadion lørdag 2. juli. Dette blir eneste konsert Kygo gjør i Norge i 2022. Stadionet rommer 28 000 tilskuere. Ifølge artisten selv blir dette hans største konsert noensinne.

- Jeg gleder meg utrolig mye til å spille på Ullevaal stadion neste år. Jeg kommer til å spille både nye og gamle låter og kommer til å ta med noen gjesteartister. Dette kommer til å bli det største showet jeg noen gang har gjort, og jeg er sikker på at det blir en helt fantastisk kveld, sier Gørvell-Dahl i pressemeldingen.

Kygo sitt først Oslo-show var på festivalen Findings i 2014. Siden den gang har han blitt en av verdens største DJ-er.

VILLA: I første episode av «Helt Harald» viser «Kygo» frem villaen sin. Video: TV 2 Vis mer

Stor karriere

I 2018 gikk han topp 10 på Billboard Hot 100 sammen med Selena Gomez og låta «It Ain't Me», og har opparbeidet seg milliarder av streams på YouTube og Spotify med hits som «Firestone», «Stole the Show», «Happy Now» og «Higher Love».

I 2015 ble han den artisten som raskest har nådd 1 milliard streams på Spotify, samt kåret til Årets Spellemann. Arrangør Trond Opsahl i Sky Agency sier han er stolt og glad for å kunne invitere publikum til en spektakulær opplevelse.

GLEDER SEG: Kygo avslører at han kommer til å spille både nye og gamle låter og tar med noen gjesteartister til Ullevål Stadion. Foto: Sky Agency.
GLEDER SEG: Kygo avslører at han kommer til å spille både nye og gamle låter og tar med noen gjesteartister til Ullevål Stadion. Foto: Sky Agency. Vis mer

- Vi har fulgt Kygo fra dag én og alltid ment han har en fantastisk evne til å skape og formidle musikalske opplevelser - derfor er det ekstra morsomt å kunne sammen gjøre hans største show noensinne, her hjemme i Norge, på vår nasjonalarena Ullevaal stadion den 2. juli 2022, sier han.

Musikk-Norges rikeste

Gørvell-Dahls suksess har også gjort han til en av Norges rikeste. DJ-en fra Bergen hadde en inntekt på over 77 millioner kroner i 2019 og en formue på over 132 millioner kroner. Det er nesten 60 millioner mer enn året før, og gjør han til Musikk-Norges rikeste.

Ifølge Dagens Næringsliv, som i sommer hadde fått tilgang årsregnskapet til Kygo as, hadde selskapet et resultat før skatt på 54,7 millioner kroner i fjor. Det er ikke medregnet inntekter fra konsertvirksomhet i USA.

«POSTER GIRL»: Zara Larsson snakker om ny musikk, Kygo og den nye kjæresten, som dukker opp i en fersk musikkvideo. Video: Rød Løper Vis mer

I 2018 hadde 29-åringen en formue på 80 millioner. Det var også da han slo på stortrommen, og kjøpte seg Bergens dyreste bolig til den nette sum av 41 millioner kroner. Huset ble døpt «Kygo-nesset» i pressen.

Men pengene bruker han ikke bare på store villaer. I fjor donerte Gørvell-Dahl 20 000 dollar, nærmere 190 000 norske kroner, til Black Lives Matter-bevegelsen i kjølvannet av drapet på George Floyd.

LES OGSÅ: Stoppet konserten da hun så plakaten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer