Hayden Panettiere:

- Min største jobb er for øyeblikket å holde datteren min i live

Hollywood-stjernen åpner seg om morsrollen.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Hayden Panettiere (27) har gjort stor suksess i TV-serier som «Heroes» og «Nashville».

Privat nyter hun livet med forloveden og boksestjernen Wladimir Klitschko (40), som hun nylig var på Norges-besøk med, og deres datter Kaya (2).

LYKKELIGE: Hayden og Wladimir har vært sammen siden 2009. Foto: NTB Scanpix.
LYKKELIGE: Hayden og Wladimir har vært sammen siden 2009. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Da jeg først kom til Nashville slet jeg med å få et fremmed sted til å virke som hjemme. Jeg var 22 år, hadde ikke blitt mor enda, og hadde ingen andre å tenke på enn meg selv, forteller hun til bladet Parade om hvordan det var å flytte til Nashville i Tennessee for å filme TV-serien i 2012.

En av de største utfordringene kom da hun ble gravid mens hun bodde der langt borte fra familien.

- Jeg gikk gjennom et svangerskap og fant ut hvem mine ekte venner var. De som stod ved min side og støttet meg. Jeg kan si så mye som at det ikke var mange. Livet mitt dreide seg om å holde meg sunn, få en god natts søvn og slappe av i naturen.

- Jeg har nå funnet en solid gruppe med lojale venner her og har kommet inn i en vakker rutine.

Disse relasjonene har vært svært viktige for Hayden, spesielt siden hun ble rammet av fødselsdepresjon etter datterens fødsel i 2014.

I fjor høst ble det kjent at Hollywood-stjernen fremdeles slet med å håndtere de vanskelige følelsene, som hun skammet seg over, og hun valgte derfor å legge seg inn for å få profesjonell hjelp.

Saken fortsetter under bildet.

Datteren er høyt og lavt

Panettiere har også en karriere som soloartist bak seg, men avslører at hun foreløpig ikke har noen planer om å returnere til platestudioet.

- Å sjonglere skuespiller-jobben med morsrollen er mer enn nok akkurat nå. I løpet av de siste årene har jeg funnet ut av hvor mine egne grenser går. Kanskje jeg tar opp igjen musikken når jeg virkelig er klar for å dedikere meg fullstendig til den, forteller hun til Parade.

Men for tiden har hun mer enn nok med å holde styr på sin vesle toåring.

- Etter at jeg ble mamma er det ingen dager som er like. Kaya klarer å få hendene sine borti det meste, så for øyeblikket er min største jobb å holde henne i live, innrømmer hun.

27-åringen ble sammen med den ukrainske tungvektbokseren for første gang for syv år siden. I 2011 gikk de hver til sitt før de fant tilbake til hverandre i april 2013, og i oktober samme året forlovet de seg.

Da duoen i sommer ble utsatt for bruddrykter postet Hayden et bilde av familien på Twitter med følgende kommentar:

«Manglende ring betyr ikke slutten på et forhold. Jeg er velsignet over å være sammen med min vakre familie».

LES OGSÅ: Chris Medina venter barn med sin norske kjæreste