Oprah Winfrey:

- Min største feil

Talkshow-stjernen Oprah Winfrey røper stor tabbe fra egen karriere.

ÅPNER OPP: Oprah Winfrey legger ikke skjul på at et helt spesielt øyeblikk fra karrieren aldri går i glemmeboka. Foto: Ian West / Pa Photos / NTB
ÅPNER OPP: Oprah Winfrey legger ikke skjul på at et helt spesielt øyeblikk fra karrieren aldri går i glemmeboka. Foto: Ian West / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Talkshowdronningen Oprah Winfrey (67) fikk hele verdens øyne rettet mot seg tidligere i år da hun gjorde et lengre intervju med hertugparet av Sussex.

Om det er det mest omtalte intervjuet hun har gjort eller ikke, vites ikke, men det som er sikkert er at Winfrey har tatt en lengre prat med flere av verdens største stjerner siden hun fikk sitt eget talkshow i 1978.

Lang karriere og suksess til tross, talkshowdronningen kan nå avsløre selv at ikke alt går på skinner, og at enkelte hendelser klarer hun aldri å glemme.

- Min største feil

Som da hun stilte spørsmål om nå avdøde «Smokey and the Bandit»-stjernen Burt Reynolds.

- Å, Burt Reynolds, sier 67-åringen i podkasten til Rob Lowe, «Literally», og legger til at hun har en historie hun må dele om den avdøde skuespilleren.

I podkasten forteller Winfrey at hun intervjuet skuespiller Sally Field, som ikke bare var kollega av Burt Reynolds, men også datet stjerna gjennom flere år.

BEKYMRET FOR HUDFARGE: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og Prins Harry vekker oppsikt. Video: CBS Vis mer

- Min største feil var at jeg spurte henne om «sover Burt med tupeen på?». Jeg kan fortelle nå at jeg fremdeles blir klein når jeg tenker på det spørsmålet. Men jeg stilte det fordi produsentene sa «du må spørre, du må spørre, du må spørre. Det er det alle vil vite», forteller hun, og fortsetter:

- Så jeg spurte … og hun ble kald mot meg. Hun lukket seg helt og jeg kom ikke inn på henne igjen.

- Upassende

Winfrey innrømmer raskt at hun ikke burde ha stilt spørsmål vedrørende stjernas tupé.

- Jeg tenkte at «shit, Sally ble kald mot meg på live tv». Jeg fortjente det, jeg fortjente det, jeg fortjente det, fordi det er et skikkelig upassende spørsmål, mener 67-åringen, som legger til at hun ikke ville gjort det i dag.

SPEKULASJONER: Kjolen Meghan brukte under intervjuet med Oprah skaper spekulasjoner. Video: CBS Vis mer

I sjokk etter anklager

Dette er imidlertid ikke eneste gang ting ikke har gått helt på skinner for talkshow-stjerna. Tidligere har det også blitt kjent at hun har en rekke oppsiktsvekkende hendelser i bagasjen.

Som nevnt skapte hun også overskrifter verden over tidligere i år gjennom et lengre intervju med prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39).

Avsløringene kom som perler på ei snor fra hertugparet av Sussex, som for ett år siden trakk seg fra sine kongelige plikter. Det kom også en rekke påstander om den britiske kongefamilien.

I ettertid har Winfrey i et intervju med Talkshoplive, gjengitt av Independent, fortalt at hun var uforberedt på at hertuginnen skulle anklage det britiske kongehus for rasisme.

- Jeg ante ikke at det skulle få den etterklangseffekten det har hatt, og fortsetter å ha. Jeg gjorde mange forberedelser før intervjuet, sa hun, og fortsatte:

LØGNER: - Vi kan ikke forbli tause år de kommer med løgner, sier Meghan i intervju med Oprah Winfrey. Video: CBS Vis mer

- Vår felles intensjon var sannheten. De ønsket å fortelle sin historie, og fortelle den på en sånn måte som gjorde at de kunne være så ærlige som mulig.

67-åringen avslørte også at hun ble overrasket over at hertugparet var så åpne i det to timer lange intervjuet.

LES OGSÅ: Til sykehus etter skade

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer